×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Interlockpyjamas
Desværre udsolgt

Interlockpyjamas

119 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren bomuld – blød og varm
  • Formfaste ribkanter i halsudskæringen og nederst pa benene
  • Bukser med elastisk talje
  • Med tofarvet alloverprint med stjerner

Interlockpyjamas

Produktnummer: 97984
Nu skal de små nok gøre store øjne, for i denne bløde og varme pyjamas med alloverprint med stjerner bliver det en drøm at gå i seng. Den hudvenlige bomuld føles blød mod huden, mens de formfaste ribkanter i halsen og nederst på benene sørger for, at pyjamassen bliver siddende, hvor den skal. Bukserne med elastiske kanter giver en god bevægelsesfrihed.

Farve

Bordeaux mønster

Materiale

100% bomuld (Cotton made in Africa)

Pleje

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Bestilling og levering

Produktnummer:

97984

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.