×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hygge til alle!

Dejligt homewear og skønne gaverHygge med ubegrænsede antal bøger!

Tchibo har alt hvad du har brug for på en hyggelig vinterdag. Nu tilbyder vi til og med den perfekte kammerat til dig: Nextory - appen med ubegrænset adgang til lyd- og e-bøger!*


✓ Tusindvis af lyd- og e-bøger
✓ Læs og lyt, så meget du vil
✓ Prøv gratis i 45 dage!


Se tilbud

Hygge foran pejsen

Nattøj til damer

Perfekt til afslapning

Homewear til damer

Lille stofguide

Vidunderlige materialer til vinteren

Flonel er et tæt, let stof af uld eller bomuld. Det bliver ofte anvendt til nattøj, sengetøj og til skjorter – frem for alt i vintermånederne, når der er brug for varme og bløde tekstiler. Yderligere egenskaber:
 • let at rengøre
 • med høj sugeevne
 • krøller ikke
Fleece er et stof, der typisk består af polyester og har en blød overflade. Ofte anvendes fleece til outdoorjakker, men også til dejligt homewear. Stoffet isolerer varmen særlig godt og leder samtidig fugten ud på ydersiden. Yderligere egenskaber:
 • let
 • hurtigttørrende
 • let at rengøre
Et interlockstof er et specielt jerseystof, som for det meste bliver fremstillet af bomuld. Fordi stoffet er dejlig blødt, men også er meget slidstærkt, kan det anvendes til flere forskellige ting, f.eks. børnetøj og sengetøj. Yderligere egenskaber:
 • smidigt
 • elastisk
 • formfast
Velourstoffer er dejlig bløde og lækre. Derfor bliver især babytøj og pyjamasser fremstillet af det fløjlsbløde stof. Hvis man fører hånden hen over overfladen, opstår et let farveskift: fra lys til mørk eller omvendt – alt afhængig af retningen. For det meste består velour af bomuld og polyester. Yderligere egenskaber:
 • varmende
 • let at rengøre
 • elastisk

Kom dejligt gennem juletiden

Undertøj og nattøj til ham

Endelig jul

Hyggelige helligdage

Ilden knitrer i pejsen og stearinlysene lyser i vindueskarmen – nu bliver det rigtig hyggeligt! Med dejligt homewear til hele familien, aromatisk te og spændende julehistorier til de små. Så bliver julen endnu hyggeligere i år!

Afslapning og nydelse foran pejsen

Hjemmetekstiler og mere

Dejlig blødt og varmende

Undertøj og nattøj til store børn

Farverigt og sjovt

Undertøj og basics til de små

Klar til hygge

Undertøj og nattøj til de små

Skønne idéer til børneværelset

Trælegetøj og julehistorier

Hjemmelavet til jul

Symaskiner og sytilbehør

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores mode med dejlig bløde pelsbesætninger er LAVET MED OMTANKE, for den har ingen dyr måttet lide for. I stedet for ægte pels bruger vi førsteklasses kunstpels – bløde pelse, som til en forveksling ligner det naturlige forbillede, men er meget lettere at pleje.

Hvis du beslutter dig for vores tekstiler med kunstig pels, understøtter du dyrevelfærd. For Tchibo er medlem af FUR FREE RETAILER PROGRAM, et initiativ af internationale miljø- og dyreværnsorganisationer som f.eks. VIER PFOTEN. Vi har forpligtet os til helt at give afkald på ægte pelse.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.
 1. Tilbuddet gælder kun for nye kunder på Nextory. Du har ingen bindingsperiode og kan bytte eller afslutte abonnementet, når du vil.