×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU9 2018
Hybridsportsjakke

Hybridsportsjakke

Hybridsportsjakke med reflekselementer … Vind og vejr forstyrrer ikke træningen, når du har denne jakke på. Den består af en kombination af vindafvisende webstof og elastisk funktionsstof og giver optimal bevægelsesfrihed som følge af raglanærmerne. Jakkens lynlås har hagebeskytter, og i de to lynlåslommer i siderne samt brystlommen med lynlås og refleksbånd er der plads til småting som eksempelvis nøgler eller småpenge. Sports- og fitnessjakkens hætte har bindebånd og stoppere til regulering af vidden. … af intelligent materiale DryActive Plus gør materialet åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende, den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering gør det vand- og smudsafvisende, og elastan sørger for formbestandighed og perfekt pasform med fuld bevægelsesfrihed.

Sidst på tilbud: KU9/2018  Løbemode til hende & ham

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.