×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hybridsoftshelljakke

249DKK -24%
189DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Vindtæt og åndbar såvel som vand- og snavsafvisende takket være Wind Protection System og miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
  • Hybrid: Kombination af vindtæt softshell- og elastisk funktionsstof
  • Med plads til høretelefonledning og reflekselementer
  • Pasform: Normal

Hybridsoftshelljakke

Produktnummer 76966
Denne jakke giver de bedste træningsbetingelser – også når vejret ikke er godt. Hybridmaterialet består af en kombination af vindtæt softshell- og elastisk funktionsstof, som garanterer høj komfort og optimal bevægelsesfrihed.

Absolut vindtæt

Softshelljakken er takket være Wind Protection System absolut vindtæt og er med sit indhold af DryActive Plus åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende. Jakkens miljøvenlige ecorepel®-imprægnering gør den vandfast og smudsafvisende og softshellforsiden minimerer afkølingen af kroppen.

Funktionel og gennemtænkt

Jakken har gennemføring til hovedtelefonledning og let forlænget rygparti, der ligger løst ind mod ryggen, og reflekser sikrer synligheden ved dårlige lysforhold. Jakken har elastiske kanter forneden og ved ærmeafslutningerne, en lynlås med hagebeskyttelse og to sidelommer med lynlås.

Farve:

Sort

Materiale:

100% polyester
Indsatse 92% polyester, 8% elastan
Mesh 100% Polyester

Mål:

Samlet længde ca. 68 cm
Softshelltøj er den perfekte tilføjelse til de andre tøjlag. Det sørger for en konstant kropstemperatur og er foruden behagelig at have på let i vægt. Det bløde, elastiske materiale muliggør optimal bevægelsesfrihed og er ideal til aktiviteter i det fri, hvor tøjet ikke skal virke tungt og skal kunne tåle at blive brugt. Softshelltøj beskytter mod vind og kulde.
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug ikke skyllemiddel
Vask med lignende farver
Luk lynlåse inden vask
Toppræstationer inden for sport kan kun opnås ved konstant kropstemperatur. Materialet DryActive Plus optager fugt fra kroppen, der dog ikke bliver der, men ledes ud på tekstilernes overflade, hvor den hurtigt fordamper. På den måde holdes kroppen behageligt tør og bliver ikke nedkølet, heller ikke ved store fysiske anstrengelser. 1. Luft 2. Fibre med DryActive Plus materiale 3. Strik med DryActive Plus materiale 4. Fugt fra kroppen
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

76966

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.