×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU17 2018
Hybridkuffert

Hybridkuffert

Når man afleverer sin bagage i denne hybridkuffert, behøver man ikke bekymre sig om mere. Den smarte kombination af hård skal og tekstil, der kan tørres af med en fugtig klud, giver optimal beskyttelse og en høj fleksibilitet. Kufferten er nem at komme rundt med takket være dens fire letkørende hjul, der kan drejes 360°, og den har håndtag både på siden, ovenpå og i bunden. Egnet som håndbagage Kufferten har en påsat lynlåslomme, øskner til din bagagelås, og hovedrummet kan lukkes med en 2-vejslynlås. Indvendigt sørger remme for at holde indholdet på plads, og skillevæg med lynlås og lynlåslomme for orden. Desuden har trolleyen en lomme med velcrolukning til tablet, og takket være dens små mål kan den bruges som håndbagage.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.