×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hybrid-softshelljakke

279DKK
inkl. moms
 • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
to., 05.03.2020 - ma., 09.03.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Absolut vindtæt softshellforside – minimerer afkølingen
 • Hybrid: kombination af vindtæt softshell- og elastisk funktionsstof
 • Snavsafvisende takket være miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
 • Pasform: Normal
 • Kontrolleret for skadelige stoffer – af eksterne, akkrediterede institutter

Hybrid-softshelljakke

Produktnummer 76919
Denne softshelljakke giver de bedste træningsbetingelser – også selvom vejret ikke er det bedste. Hybridmaterialet er en kombination af vindtæt softshell- og elastisk funktionsstof, der garanterer en høj bærekomfort og optimal bevægelsesfrihed.

Absolut vindtæt

Sportsjakken er takket være dens vindbeskyttelsessystem absolut vindtæt og samtidig åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende på grund af DryActive Plus. Jakkens miljøvenlige ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende og softshellforsiden minimerer afkølingen af kroppen.

Funktionel og gennemtænkt

Jakken har et let forlænget rygparti og ligger løst ind mod kroppen, reflekterende elementer sikrer, at man bliver set under dårlige lysforhold. Jakken har elastiske kantbånd forneden og ved ærmerne, lynlås med hagebeskyttelse og lommer i siden med lynlås.

Farve:

Sort

Materiale:

100% polyester
Indlæg 92% polyester, 8% elastan

Mål:

Samlet længde ca. 73 cm
Softshelltøj er den perfekte tilføjelse til de andre tøjlag. Det sørger for en konstant kropstemperatur og er foruden behagelig at have på let i vægt. Det bløde, elastiske materiale muliggør optimal bevægelsesfrihed og er ideal til aktiviteter i det fri, hvor tøjet ikke skal virke tungt og skal kunne tåle at blive brugt. Softshelltøj beskytter mod vind og kulde.
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Luk lynlåse inden vask
Vask med lignende farver
Brug ikke skyllemiddel
Toppræstationer inden for sport kan kun opnås ved konstant kropstemperatur. Materialet DryActive Plus optager fugt fra kroppen, der dog ikke bliver der, men ledes ud på tekstilernes overflade, hvor den hurtigt fordamper. På den måde holdes kroppen behageligt tør og bliver ikke nedkølet, heller ikke ved store fysiske anstrengelser. 1. Luft 2. Fibre med DryActive Plus materiale 3. Strik med DryActive Plus materiale 4. Fugt fra kroppen
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

76919

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.