×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hjemmeoverall til børn

229DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
ti., 03.03.2020 - to., 05.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig takket være en høj procentdel bomuld
  • Meget blød takket være den ruede inderside
  • Med påsatte kængurulommer og hagebeskyttelse
  • Med smart alloverprint med stjerner

Hjemmeoverall til børn

Produktnummer 98926
Også selvom de større børn nok ikke vil indrømme det, elsker de at hygge og putte sig. Måske ikke altid med en bamse eller en nusseklud – nogle gange er det nok at have en hjemmeoverall som denne.

Hyggelig og samtidig smart
Med denne overall kan de små putte sig fra top til tå – og fra morgen til aften. Hagebeskyttelse, en høj andel af bomuld og den blødt ruede inderside gør den dejligt blød mod huden. Det smarte mønster og de påsatte kængurulommer bidrager til et rigtig flot look.

Farve

Gråmeleret mønster

Materiale

80% bomuld (Cotton made in Africa), 20% polyester
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Luk lynlås inden vask
Vask med lignende farver
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Produktnummer:

98926

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.