×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hjemmeoverall

259DKK -11%
229DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 27.02.2020 - ma., 02.03.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Vidt, afslappet snit
 • I dejligt blød blandingskvalitet med bomuld
 • Rigtig hyggelig på grund af den blødt ruede inderside
 • Med 2-vejslynlås, kængurulommer og hætte
 • Med elastan: holder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på

Hjemmeoverall

Produktnummer 96500
Dejligt hyggelig! Dejligt rar! Dejligt blød! Man kan sige meget godt om hjemmeoverallen – men det er endnu bedre bare at tage den på og tilbringe hele dagen i den.

Stof til afslapning
Sådan kommer man mest hyggeligt gennem vinteren – hjemmeoverallen til mænd er dejligt vid og i et afslappet snit. Med en skøn blandingskvalitet med bomuld og den blødt ruede inderside er den meget behagelig. Elastan sikrer, at formen holder, og at den sidder perfekt.

Komfort ned i den mindste detalje
Der er tænkt på alt i denne hjemmeoverall, og den smarte 2-vejslynlås gør det endnu nemmere at få den af og på. Kængurulommer og hætte giver overallen det lille ekstra, mens ribkanter nederst på ærmerne og benene afrunder det behagelige look.

Farve

Gråmeleret
Lynlås og paspel mørkeblå

Materiale

68% bomuld (Cotton made in Africa), 28% polyester, 4% elastan (LYCRA®)

Mål

Længde bagpå ca. 88 cm
Indvendig benlængde ca. 75 cm
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

96500

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.