×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Hjemmedragt
Desværre udsolgt

Hjemmedragt

329 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød, varmende bomuldsblandingskvalitet
  • Blødt opruet inderside
  • 2-delt

Hjemmedragt

Produktnummer: 74624

Koldt udendørs, indendørs cool: Med den afslappede og bekvemt udformede hjemmedragt kan du slappe helt af derhjemme og tilbringe rare timer. Dragten med ribstrik ved sømkant, linning, ærmer og ben er af en varmende bomuldsblandingskvalitet og den bløde, opruede inderside gør den rigtig dejlig at have på.

Moderne todelt sæt

Dragten består af en jakke med hætte og kængurulommer og lapper på albue samt bukser med elastikkant og snører. Hætten er foret med single jersey og har også snører. Der er to lommer foran og 1 bagpå på bukserne.

Farve:

Blåmeleret

Materiale:

60 % bomuld, 40 % polyester
Ribkant 58 % bomuld, 38 % polyester, 4 % elastan

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt vask

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

74624

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.