×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hjemmebukser

209DKK -19%
169DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 12.12.2019 - ma., 16.12.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med dekorativt glimmertryk
 • Behagelig talje med satinbindebånd til regulering af taljen
 • 2 stiklommer i siden
 • Benafslutning med brede ribkanter
 • Blødt ruet inderside

Hjemmebukser

Produktnummer 85224
Iført disse bukser bliver det endnu hyggeligere at være derhjemme. Den blødt ruede inderside indbyder til, at man kryber i bukserne. Hjemmebukserne har to stiklommer og benafslutning med brede ribkanter. Den behagelige talje kan justeres individuelt ved hjælp af satinbindebånd. Og hvor hyggeligt det end bliver, så er der stadig stil over bukserne, der har et dekorativt glimmertryk.

Farve:

Mørkeblå-gråmeleret

Materiale:

68% bomuld, 28% polyester, 4% elastan (LYCRA®)
Ribkant 96% bomuld, 4% elastan (LYCRA®)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 74 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

85224

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.