×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hjemmebukser

149DKK -33%
99DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 12.12.2019 - ti., 17.12.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af økologisk bomuld i behageligt blød single jerseykvalitet
  • Elastisk talje med bindebånd til regulering af taljen
  • 2 forlommer

Hjemmebukser

Produktnummer 83499
I disse bukser kan man nyde dagen og aftenen helt afslappet. Hjemmebukserne er med hudvenlig, økologisk bomuld i en lækkert blød single jerseykvalitet og har en behagelig, elastisk talje med bindebånd til regulering af vidden samt to forlommer.

Farve:

Stribet i grå-blå-bordeaux

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 78 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved maks. temperatur 200°C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

83499

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.