×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Herreure

Herreure

Kun få tilbage
  • Herrechronograph
Med datovisning
589DKK
339DKK
Quick view

Herreure: Fra tidløse klassikere til moderne accessories

Uanset om det er til jakkesættet eller det afslappede fritidsoutfit, er armbåndsure til herrer praktiske og stilfulde accessories, der er det perfekte blikfang til outfittet. Gå på opdagelse i Tchibos udvalg af lækre herreure – fra tidløse klassikere over fine kronografer til sporty og trendy ure. Brug vores tips til at finde dine favoritter, og find ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du køber ure.

Sådan finder du det rigtige herreur

Urtype

Uanset om det skal være stilfuldt og elegant eller afslappet, kan du vælge en analog eller digital model, alt efter hvad du foretrækker. Klassiske, analoge ure med urskive virker mere elegante til det smarte businessoutfit end digitalure. Sidstnævnte sender derimod moderne og sporty signaler og er især velegnede til en mere afslappet tøjstil.

Holdbarhed

Du vil gerne have glæde af dit herreur i mange år. Derfor skal du ved køb se efter kvalitetsmaterialer og god forarbejdning. Det er særligt vigtigt med en vand- og støvtæt kasse, der også beskytter uret mod indtrængende fugt fra en lille byge. En urkasse af rustfri materialer sikrer, at uret holder længe og bevarer sit pæne udseende længe.

Armbåndsure til herrer: Sådan skinner din stil igennem

Det tidløse og elegante dress-watch

Diskret og fint: Et dresswatch er en tidløs accessory til herrer med stil. Urets diskrete ydre komplementerer eksklusive blazere og skjorter og passer godt til den klassiske forretningsstil på en måde, der ikke virker påtrængende. Denne type ur er indbegrebet af ”jo mere diskret, desto bedre”. Det klassiske herreur til gentlemen har en mørk læderrem. Mulige udførelser er herreure i sort, hvid, sølv eller champagne. Et andet vigtigt kendetegn er den minimalistiske urskive.

Urets størrelse

Fra overstørrelse til lille – også når urets størrelse er et spørgsmål om personlig stil, kan du vælge det ønskede herrearmbåndsur ved at se på diameterangivelsen i millimeter. Til et håndled med en omkreds på 16 cm anbefaler vi eksempelvis ure med en diameter fra 38 mm. Hvis håndleddets omkreds er 20 cm, kan et ur med en diameter på 43 mm anvendes.

Sporty ure til fritiden

Hvor businesslooket kræver diskrete modeller, må armbåndsuret til fritidsbrug godt være mere iøjnefaldende og afslappet. Hvis du gerne går i afslappet tøj som jeans og t-shirt i fritiden, er et sporty armbåndsur til herrer et godt valg. Herreure med tekstilrem virker særdeles sporty, men også kronografer i overstørrelse virker som et visuelt highlight. Det er bedst at kombinere et herreur af rustfrit stål med outfits, der kun består af få farver.

Hvor skal herrearmbåndsuret sidde?

Det er først og fremmest et spørgsmål om komfort, hvorvidt uret skal sidde på det ene eller det andet håndled. De fleste herrer bærer armbåndsuret på den ikke-dominerende hånd, da det ofte føles mindst generende. Det kan i hverdagen være praktisk at skifte arm fra tid til anden. På mekaniske ure sidder urets optrækskrone som regel til højre. Hvis uret sidder på venstre arm, kan det være nemmere at trække op, også for venstrehåndede.

Vores løfter om herreure

Vi vil have, at du udstråler stil og elegance med dit nye armbåndsur. Her hos Tchibo lægger vi stor vægt på fremragende materialer, en omhyggelig forarbejdning og regelmæssige kvalitetskontroller. Det bekræfter vi med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber herreure i vores onlineshop, kan du også se på passende accessories som herrebælter, der fuldender dit look.