×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Herreundertøj

Herreundertøj

5 par boksershorts

Flad, elastisk talje med blødt ruet inderside
179 DKK Quickshop

2 finribbede undertrøjer

Uden forstyrrende sidesyninger
89 DKK Quickshop

2 mikrofiber-boksershorts

Uden forstyrrende sidesøm
69 DKK Quickshop

2 boksershorts

Flad, elastikkant med blød, opruet inderside
85 DKK 59 DKK Quickshop

2 mikrofiber-boksershorts

Ingen sidesøm, høj komfort
85 DKK 59 DKK Quickshop

2 par boksershorts, vævet stof

Flad og behagelig elastisk talje
109 DKK 89 DKK Quickshop

3 par underbukser

Flad, komfortabel linning, blød og elastisk
119 DKK Quickshop

2 par boksershorts

Elastisk komfortkant
109 DKK Quickshop

2 par boksershorts

Elastisk komforttalje
109 DKK 89 DKK Quickshop

2 vævede boksershorts

Elastisk komfortlinning
109 DKK 89 DKK Quickshop

3 par underbukser

Flad og elastisk taljekant med blødt ruet inderside
109 DKK 79 DKK Quickshop
1

Herreundertøj – komfort og stil i ét

Få en god start på dagen med at tage behageligt herreundertøj på. Undertøj ligger tæt på huden hele dagen, og det er derfor vigtigt, at det bliver lavet i følsomme materialer og har en god pasform. Selvom du måske ikke tænker over det i hverdagen, så kan det rette herreundertøj faktisk gøre en stor forskel for dit velvære og din attitude. Hvis man føler sig godt tilpas, har man lettere ved at udstråle overskud og glæde. Så lad være med at tænke, at det er lige meget, hvilket undertøj du går i – og giv dig selv glæden ved at gå i komfortable underbukser, der støtter det hele og passer til din stil. Regel nummer ét bør være at finde undertøj, der sidder godt. Hvis du undgår undertøj, der strammer, har du allerede givet din komfort et kæmpe boost. Herefter er mulighederne og modellerne mange – prøv et humoristisk print, fine skotsktern eller en dekorativ gylp for at skabe variation. Vi fører klassiske underbukser, casual boksershorts, diskrete tights, lange underbukser, og varme undertrøjer i forskellige trends. Skal du dyrke motion, er professionelt funktionsundertøj en god støtte. Sport bliver både nemmere og sjovere, når man har det rette udstyr til at klare det aktive liv. I den moderne mandegarderobe er personligt herreundertøj et must. Skru op for maskuliniteten ved at skabe dit eget udvalg til forskellige lejligheder. Skal det være klassisk, sporty eller afslappende? Selv med det inderste lag af tøj har du mulighed for at vise din egen personlighed og stil frem.

Alt vores undertøj har enten et højt indhold af bomuld eller består af ren økologisk bomuld. Bomuld er fra naturens side meget åndbar, følsom mod huden og kan vaskes ved høje temperaturer, så bakterier ikke har nogen chance. Derudover er bomuld god til både sommer- og vintertemperaturer. Put din egen komfort i højsædet og vælg produkter af høj kvalitet blandt vores store sortiment.