×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
249 DKK Quickshop
Behageligt blød bomuldskvalitet
289 DKK 169 DKK Quickshop
Af blødt læder med traditionelt broderi
669 DKK Quickshop
Med rustfri stålrem og læderrem til at skifte
509 DKK Quickshop
Perfekte til vandreture, stavgang, trekking og andre udendørs aktiviteter
509 DKK Quickshop
Blødt ruet single jerseykvalitet
169 DKK Quickshop
Løbegang med snøre til regulering af vidden
149 DKK Quickshop
Behageligt blød single jerseykvalitet
85 DKK Quickshop
Overdel af blød single jersey – bukser i let stofkvalitet
149 DKK 129 DKK Quickshop
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
129 DKK Quickshop
Flad, elastikkant med blød, opruet inderside
85 DKK 59 DKK Quickshop
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
169 DKK Quickshop
Behageligt blød bomuldskvalitet
289 DKK 169 DKK Quickshop
Kan bruges på 2 måder med variabel hank: som skuldertaske eller rygsæk
149 DKK Quickshop
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
69 DKK Quickshop
Behageligt blød single jerseykvalitet
129 DKK Quickshop
Garment washed: let used look
169 DKK 129 DKK Quickshop
Af robust vand- og snavsafvisende materiale
129 DKK Quickshop
Behageligt blød kvalitet takket være højt indhold af bomuld
169 DKK 129 DKK Quickshop
Vandtæt opbevaring af forskellige ting
85 DKK Quickshop
Lækre og elastiske for perfekt pasform
85 DKK Quickshop
Elastisk ydermateriale sikrer høj komfort og optimal bevægelsesfrihed
249 DKK Quickshop
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
249 DKK Quickshop
Blød bomuldstwill
229 DKK Quickshop
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109 DKK Quickshop
Høj komfort og perfekt pasform takket være indvendige meshunderbukser
109 DKK Quickshop
Bomuldskvalitet med elastan til en perfekt pasform
289 DKK 209 DKK Quickshop
Let, varmende vattering
289 DKK 209 DKK Quickshop
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
209 DKK Quickshop
Utroligt bekvemme takket være blødt opruet inderside
209 DKK Quickshop
1 ...

Herretøj af høj kvalitet til enhver lejlighed

Man skal ikke bedømme en bog på omslaget - men det herretøj, du har på, danner ofte andres menneskes første indtryk af dig. Derfor kan det være rart at klæde sig i noget, som ser stilfuldt og tiltalende ud - og som udstråler din personlighed. Find hjælp til din stil i vores sortiment, hvor du kan kombinere komfort med stil.

Klæder skaber folk

Hvis du vil træde i karakter med dit tøj, så sørg for altid at følge din egen stil - fremfor at springe på en modetrend, der måske ikke sidder helt så godt på din krop. Vær opmærksom på din indre mavefornemmelse, når du vælger tøj - hvis du har det godt i det, du har på, smitter det af på din selvsikkerhed og glæde.

Investér i godt basistøj

Hvis du ejer et godt udvalg af tidsløse basisdele, så kan du let kombinere dit tøj på utallige måder. Samtidig er det også nemt at kombinere for eksempel et par basisjeans med en mere iøjnefaldende skjorte eller et bælte med nitter. Med gode basisdele er det nemmere at få god stil!

Vær opmærksom på kvaliteten

Udover at mode skal se godt ud, så hjælper det også, hvis det er komfortabelt og praktisk. Men hvordan genkender du herremode, som holder i lang tid? Vi har samlet fire kriterier, som du bør være opmærksom på, når du shopper herretøj.

Materialets kvalitet

Din hud er følsom, så det er vigtigt, at det tøj, du bærer tæt på kroppen, er af god kvalitet. Hvis dit tøj kradser eller får dig til at svede, er det svært at slappe lige så godt af. Gå derfor efter materialer, som føles behagelige mod huden, såsom økologisk bomuld. Til nogle beklædningsdele kan godt betale sig med stoffer, der også har et indhold af polyester eller polyamid, da det giver dit tøj ekstra holdbarhed. Dette gælder især udendørstøj, som skal holde til ekstra slid.

Godt håndværk

Det viser sig hurtigt, om man har købt tøj, der ikke kun ser godt ud, men også kan holde til et aktivt liv - det kræver nemlig gode syninger, solide lynlåse og knapper, der ikke nemt hives af. Alligevel støder man ofte på tøj, som er produceret hurtigt og sjusket. Hos Tchibo sætter vi en ære i at producere herretøj af høj kvalitet.

Find en god pasform

Intet er rarere end at finde et par dejlige jeans, som sidder perfekt - og det er heldigvis blevet nemmere med tiden, for nu er der mange muligheder på markedet. Samtidig er nye materialer også mere fleksibe og har for eksempel stretch, så det kan tilpasse sig din krop. Ligegyldig hvilken slags tøj, du foretrækker, så er det vigtigt, at du finder det, der passer til din krop.

Vær opmærksom på din tøjpleje

I langt det meste tøj sidder et lille mærke, som guider dig til, hvilke grader tøjet kan vaskes ved, og om det er velegnet til vaskemaskiner eller strygning, eller om det kun tåler håndvask. Både når du skal vaske og når du køber tøj, er det godt at være opmærksom på disse instrukser. Hvis du vil lette dine vaskerutiner, så vælg nemme stoffer, fx bomuldstekstilblandinger, som kan tåle at komme i vaskemaskinen.

Shop herremode i god kvalitet

Hos Tchibo kan du finde en blanding af hverdagens basics i høj kvalitet og friske trends fra modeverdenen. Gå på opdagelse i vores sortiment og find dine nye favoritter!

Skjorter og t-shirts

Skal det være diskret eller festligt? Ligegyldigt hvad, så står vi klar til at hjælpe med flotte skjorter og behagelige t-shirts. Fyld din garderobe med nye overdele og fine trends fra vores udvalg.

Nattøj

Find dig komfortabelt til rette om natten med en behagelig pyjamas fra vores store udvalg. Eller hyg dig med en badekåbe, en hjemmedragt eller andet dejligt homewear. Man slapper bedst af i afslappende tøj.

Bukser

Pæne og behagelige er de alle. Men hvilken bliver din favorit? De varme, behagelige chinos eller de praktiske softshellbukser til udendørs brug? Skal der være med store lommer eller et rippet mønster? Du bestemmer.

Undertøj

Vi har et stort udvalg af boksershorts, trusser og undertrøjer. Udover hverdagens klassikere kan du også finde funktionsundertøj til krævende sportsaktiviteter.

Skal det være kvalitet, skal det være Tchibo

Alt vores tøj går gennem strenge kvalitetskontroller, fordi vi vil være sikre på, at vi kun tilbyder vores kunder tøj af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at alt Tchibo-tøj lever op til gældende retningslinjer indenfor forbrugerbeskyttelse og kvalitetsstandarder. Samtidig producerer Tchibos mode med omtanke for miljøet. Derfor finder du mange beklædningsdele lavet af økologisk bomuld. Vær god både ved din hud og miljøet, når du shopper herretøj.