×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Boots

Af ruskind
409 DKK 329 DKK Quickshop

2 par boksershorts

Flad og elastisk taljekant med blødt ruet inderside
95 DKK 85 DKK Quickshop

Skjorte med Kent-krave

Med Kent-krave
169 DKK 139 DKK Quickshop

Sportsshorts

Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
99 DKK 95 DKK Quickshop

Windprotection-løbetights

Optimal varmeisolering takket være blødt opruet inderside
209 DKK 179 DKK Quickshop

Windprotection-løbejakke

Helt vindtæt, minimerer afkøling
469 DKK 369 DKK Quickshop

Langærmet funktionsbluse

Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
129 DKK 119 DKK Quickshop

Windprotection-løbejakke

Absolut vindtæt – minimerer nedkølingen
289 DKK 269 DKK Quickshop

Termoløbejakke

Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
249 DKK 209 DKK Quickshop

High-performance løbestrømper

Med COOLMAX®-stof og mesh til et behageligt fodklima
69 DKK 59 DKK Quickshop

Termoløbebukser

Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
169 DKK 139 DKK Quickshop

Termoløbetights

Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
169 DKK 149 DKK Quickshop

Termofunktionsundertøj

Dejlig varmt takket være fleeceindsætninger ved nyrerne
169 DKK 149 DKK Quickshop

V-trøje

Form- og farvebestandig med høj andel af bomuld
149 DKK 139 DKK Quickshop

Funktionelt sportsundertøj

Åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende
149 DKK Quickshop

2 mikrofiber-boksershorts

Uden forstyrrende sidesøm
95 DKK 75 DKK Quickshop

Parka

Vand- og snavsafvisende takket være miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
839 DKK Quickshop

Flonelskjorte

Med Kent-krave
149 DKK 119 DKK Quickshop

Striktrøje med rund halsudskæring

Blød og varmende med uld
209 DKK Quickshop

Natshorts

Blød, flad linning med snører til regulering af vidde
109 DKK 95 DKK Quickshop

Striktrøje med sjalkrave

Med sjalkrave
229 DKK 209 DKK Quickshop

Foldbar rygsæk

Praktisk: foldes nemt sammen og ryddes væk i den påsyede pose
129 DKK Quickshop

Flonelskjorte

Med Kent-krave
149 DKK 119 DKK Quickshop
1 ...

Herretøj af høj kvalitet til enhver lejlighed

Man skal ikke bedømme en bog på omslaget - men det herretøj, du har på, danner ofte andres menneskes første indtryk af dig. Derfor kan det være rart at klæde sig i noget, som ser stilfuldt og tiltalende ud - og som udstråler din personlighed. Find hjælp til din stil i vores sortiment, hvor du kan kombinere komfort med stil.

Klæder skaber folk

Hvis du vil træde i karakter med dit tøj, så sørg for altid at følge din egen stil - fremfor at springe på en modetrend, der måske ikke sidder helt så godt på din krop. Vær opmærksom på din indre mavefornemmelse, når du vælger tøj - hvis du har det godt i det, du har på, smitter det af på din selvsikkerhed og glæde.

Investér i godt basistøj

Hvis du ejer et godt udvalg af tidsløse basisdele, så kan du let kombinere dit tøj på utallige måder. Samtidig er det også nemt at kombinere for eksempel et par basisjeans med en mere iøjnefaldende skjorte eller et bælte med nitter. Med gode basisdele er det nemmere at få god stil!

Vær opmærksom på kvaliteten

Udover at mode skal se godt ud, så hjælper det også, hvis det er komfortabelt og praktisk. Men hvordan genkender du herremode, som holder i lang tid? Vi har samlet fire kriterier, som du bør være opmærksom på, når du shopper herretøj.

Materialets kvalitet

Din hud er følsom, så det er vigtigt, at det tøj, du bærer tæt på kroppen, er af god kvalitet. Hvis dit tøj kradser eller får dig til at svede, er det svært at slappe lige så godt af. Gå derfor efter materialer, som føles behagelige mod huden, såsom økologisk bomuld. Til nogle beklædningsdele kan godt betale sig med stoffer, der også har et indhold af polyester eller polyamid, da det giver dit tøj ekstra holdbarhed. Dette gælder især udendørstøj, som skal holde til ekstra slid.

Godt håndværk

Det viser sig hurtigt, om man har købt tøj, der ikke kun ser godt ud, men også kan holde til et aktivt liv - det kræver nemlig gode syninger, solide lynlåse og knapper, der ikke nemt hives af. Alligevel støder man ofte på tøj, som er produceret hurtigt og sjusket. Hos Tchibo sætter vi en ære i at producere herretøj af høj kvalitet.

Find en god pasform

Intet er rarere end at finde et par dejlige jeans, som sidder perfekt - og det er heldigvis blevet nemmere med tiden, for nu er der mange muligheder på markedet. Samtidig er nye materialer også mere fleksibe og har for eksempel stretch, så det kan tilpasse sig din krop. Ligegyldig hvilken slags tøj, du foretrækker, så er det vigtigt, at du finder det, der passer til din krop.

Vær opmærksom på din tøjpleje

I langt det meste tøj sidder et lille mærke, som guider dig til, hvilke grader tøjet kan vaskes ved, og om det er velegnet til vaskemaskiner eller strygning, eller om det kun tåler håndvask. Både når du skal vaske og når du køber tøj, er det godt at være opmærksom på disse instrukser. Hvis du vil lette dine vaskerutiner, så vælg nemme stoffer, fx bomuldstekstilblandinger, som kan tåle at komme i vaskemaskinen.

Shop herremode i god kvalitet

Hos Tchibo kan du finde en blanding af hverdagens basics i høj kvalitet og friske trends fra modeverdenen. Gå på opdagelse i vores sortiment og find dine nye favoritter!

Skjorter og t-shirts

Skal det være diskret eller festligt? Ligegyldigt hvad, så står vi klar til at hjælpe med flotte skjorter og behagelige t-shirts. Fyld din garderobe med nye overdele og fine trends fra vores udvalg.

Nattøj

Find dig komfortabelt til rette om natten med en behagelig pyjamas fra vores store udvalg. Eller hyg dig med en badekåbe, en hjemmedragt eller andet dejligt homewear. Man slapper bedst af i afslappende tøj.

Bukser

Pæne og behagelige er de alle. Men hvilken bliver din favorit? De varme, behagelige chinos eller de praktiske softshellbukser til udendørs brug? Skal der være med store lommer eller et rippet mønster? Du bestemmer.

Undertøj

Vi har et stort udvalg af boksershorts, trusser og undertrøjer. Udover hverdagens klassikere kan du også finde funktionsundertøj til krævende sportsaktiviteter.

Skal det være kvalitet, skal det være Tchibo

Alt vores tøj går gennem strenge kvalitetskontroller, fordi vi vil være sikre på, at vi kun tilbyder vores kunder tøj af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at alt Tchibo-tøj lever op til gældende retningslinjer indenfor forbrugerbeskyttelse og kvalitetsstandarder. Samtidig producerer Tchibos mode med omtanke for miljøet. Derfor finder du mange beklædningsdele lavet af økologisk bomuld. Vær god både ved din hud og miljøet, når du shopper herretøj.