×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Herresportstøj

Herresportstøj

Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • Elefanthue af microfleece
Åndbar, varmeisolerende og fugttransporterende
43DKK
37DKK
Quick view
 • Sportsbukser
Svedafvisende og transporterer fugt væk
85DKK
Quick view
 • Løbearmbånd til smartphone
Ekstralet, elastisk materiale
79DKK
59DKK
Quick view
 • Funktionsparka
Vandtæt, vindtæt og åndbar takket være High Performance-laminat og forseglede sømme
659DKK
Quick view
 • Badebukser
Høj komfort og perfekt pasform takket være indvendige meshunderbukser
109DKK
79DKK
Quick view
 • 3 par funktionsløbesokker
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
69DKK
59DKK
Quick view
 • Funktionsbluse »Striber«
Åndbar, fugttransporterende og hurtigtørrende takket være DryActive Plus
129DKK
109DKK
Quick view
 • 2-i-1-funktionsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
249DKK
239DKK
Quick view
 • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109DKK
95DKK
Quick view
 • 3 par sportsankelsokker »Invisible«
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
69DKK
Quick view
 • Softshellbukser i chinostil
Elastisk ydermateriale sikrer høj komfort og optimal bevægelsesfrihed
279DKK
Quick view
 • Jakke med hætte
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
209DKK
189DKK
Quick view
 • 2 vandtætte poser
Vandtæt opbevaring af forskellige ting
85DKK
75DKK
Quick view
 • 2 par funktionsankelsokker
Med COOLMAX®-fibre og meshstrik for et rart fodklima
69DKK
Quick view
 • Sportsbælte
Elastisk og rummelig lynlåslomme med plads til smartphone, nøgler osv.
69DKK
59DKK
Quick view
 • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
95DKK
Quick view
1 ...

Træningstøj til herrer – fit i afslappet tøj

Efter en stresset dag, er det altid dejligt at få clearet tankerne med et besøg i fitnesscenteret eller en løbetur i skoven. Med det rigtige sportstøj bliver det endnu bedre. Funktionsmaterialer sørger for, at du kan bevæge dig frit og at din hud får luft. Sportstøjet ser lige så cool ud, som det føles. Vi vejleder gerne sportsentusiaster i hvilket træningstøj, der passer til deres sport og hvad de skal tage højde for ved køb.

Følgende er vigtige punkter ved køb af sportstøj

Åndbart tøj

Funktionsmaterialer er det bedste til sporten, da det er åndbart. Det vil sige, at fugten, der dannes, transporteres uden på tøjet, hvor den kan fordampe. Dermed virker tøjet afkølende og giver en rar fornemmelse. De særlige syntetiske fibre i stoffet, som for eksempel mikrofiber, sørger for denne effekt. Blød merinould er et naturligt alternativ. Uld væves ofte sammen med de syntetiske fibre, så de positive effekter fordobles. Sportstøj af denne kvalitet har flere positive egenskaber og er hudvenligt takket være den meget bløde struktur. Uld har derudover en naturlig, antibakteriel egenskab, så sportstøjet holder sig frisk i lang tid.

Funktionelle detaljer

Selv små detaljer giver sportstøjet en bedre komfort og øger dermed fornøjelsen og din ydelse. For eksempel sørger målrettet placerede luftslidser af net, for eksempel under armene, for mere luft og en frisk følelse. Små lommer, der kan lukkes, på ærmerne gør, at du nemt kan tage ting med på turen som for eksempel din smartphone eller nøgler. Mange detaljer er især vigtigt for sportstøj til udendørs brug: Du kan gardere dig mod vind og regn med en jakke med en hætte, der kan tages af. Reflekser på benene eller jakkens kant sørger for, at du bliver set i trafikken.

Sådan finder du det rigtige sportstøj

Træningstøj til herrer

Dyrker du sport i fitnesscentret, har du brug for noget andet træningstøj end for eksempel en løber – især når du bruger redskaber og udfører komplekse bevægelser, hvor tøjet hurtigt kommer til at glide eller er i vejen. Derfor skal du sørge for en god pasform til dit sportstøj: Dit tøj må hverken sidde for stramt eller for løst under træningen, men er det kropsnært, sidder det på plads og hænger ikke fast. Så sidder det på plads og hænger ikke fast. For at din bevægelsesfrihed ikke indskrænkes, bør du bruge elastiske materialer, som også giver efter selv ved en større belastning. Sportstøj & træningstøj med elastan følger enhver bevægelse.

Sportsoutfits til vinteren

Ved kulde har lag på lag-princippet vist sig at være en god løsning. Hvert lag sportstøj om vinteren bør være fremstillet af funktionsmaterialer. Dermed bliver fugten ikke i tøjet, men ledes ud gennem alle lag. Moderne undertøj består for eksempel af Gore-Tex eller andre mikrofibre og sidder tæt til kroppen, så fugten hurtigt kan ledes væk fra huden. Det næste lag, for eksempel en longsleeve, sidder lidt løsere og sørger for et isolerende luftpolster. En jakke yderst, for eksempel en sweatjakke, bør være af et tykt stof, som holder kulde og fugt væk.

Outdoorsportstøj & badetøj til sommeren

Det rigtige sportstøj sørger for et behageligt kropsklima ved høje temperaturer. Hertil er funktionsmaterialer af syntetiske fibre perfekt: De suger ikke kun sved ligesom bomuld, men leder også sveden ud gennem stoffet, så sveden kan fordampe. Dette giver en afkølende effekt, så kroppens temperatur kan falde. Selv på en strålende solskinsdag bør du bruge sportstøj med lange ærmer og lange bukseben: Det beskytter mod kraftig ultraviolet stråling og forhindrer soleksem.

Skitøj til herrer

Ved sportstøj til sne og is afhænger det af, om du sveder eller fryser ved høje temperaturudsving. Uld varmer blandt andet perfekt ved meget lave temperaturer og er åndbart. Blød merinould er for eksempel egnet som materiale til skiundertøjet. Tøjet udenpå bør være af et isolerende materiale, såsom blød fleece. Skijakkerne er som regel foret med dun, da det ikke vejer meget. De skal dog alligevel være udformet således, at du kan bevæge dig i dem: Gå ned i knæ og se, om du kan strække dig i alle retninger.

Træningstøj til herrer hos Tchibo

Jakker og veste

Lige fra løbevesten til den vandtætte jakke: Alle sportsjakker til herrer er funktionelle og moderne. Moderne, åndbare materialer beskytter dig mod al slags vejr.

Bukser

Løbetights eller termobukser: Du kan vælge mellem mange sportsbukser til herrer, så du kan holde dig fit på enhver måde.

Bluser og toppe

Du kan stole på vores funktionsbluser til herrer til din sport. De sørger for et flot look og minimerer varmen takket være funktionsstofferne.

Undertøj og tilbehør

Sportsudstyret fuldendes med tilbehør og sportsundertøj. Gå på opdagelse i vores sortiment af sportsundertøj til herrer.

Det særlige ved vores sportstøj til herrer

Vores mål er at give dig mulighed for at nyde at bevæge dig, samt hjælpe med at motivere dig til mange forskellige slags træningsformer. Derfor lægger vi stor vægt på materialer, sikkerhed, funktionalitet og håndværk. At vores produkter overholder vores høje kvalitetskrav bekræftes af tests på vores fabrik samt af uafhængige kontrolinstanser. Dette ses af "TCM"-mærket, som står for "Tchibo Certified Merchandise".