Luk
Herresportsbukser

Herresportsbukser

Kun få tilbage
 • Funktionsshorts
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
189DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Softshellbukser
Elastiske, robuste og hurtigtørrende – perfekte til aktiviteter udendørs
249DKK
199DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • 2-i-1-funktionsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
249DKK
239DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
Kun få tilbage
 • Sportsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
149DKK
Quick view
 • Sportsbukser
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
169DKK
139DKK
Quick view
 • Softshellbukser i chinostil
Elastisk ydermateriale sikrer høj komfort og optimal bevægelsesfrihed
249DKK
209DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Sportsshorts
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Funktionsshorts
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
169DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Regnbukser »Unisex«
Vindtætte, vandtætte og åndbare takket være High Performance-lag og forseglede sømme
169DKK
139DKK
Quick view
Kun få tilbage
 • Termoløbetights
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
169DKK
139DKK
Quick view
 • Softshellbukser
Elastiske, slidstærke og hurtigttørrende – ideelle til outdooraktiviteter
249DKK
179DKK
Quick view
1

Træningsbukser til herrer: Den perfekte følgesvend til sporten

For at nå din sportslige topform har du brug for motivation, teknik og regelmæssig træning. Og dit sportstøj kan hjælpe dig her: Robuste, åndbare og bekvemme træningsbukser sørger for et maksimum af komfort og begrænser ikke dine bevægelser. Gå på opdagelse i vores sortiment af sportsbukser til herrer lige fra bekvemme softshellbukser, løbetights og varmende skibukser - få tips til dit nye yndlingstøj.

Sådan finder du de rigtige træningsbukser

Tætsiddende eller løse? Den rigtige pasform

Når du skal købe bukser, er det vigtigt at vide til hvilken sportsgren. Løst siddende bukser hindrer dig mere i nogle sportsgrene, f.eks. kræver cykling tætsiddende tights. De giver næsten ingen modstand under kørslen. Til klatring bør bukserne også være tætsiddende, så du ikke hænger fast. Kræver din sport derimod hurtige bevægelser og store skridt, såsom fodbold eller basketball, bør du vælge løst siddende modeller. Til sportsgrene med langsomme bevægelser såsom styrketræning eller yoga kan du bruge de mere afslappede og bekvemme joggingbukser.

Vintersportsbukser til herrer

Til ski eller løbeturen i parken om vinteren: Du bliver hurtig kold, når du er ude i kolde temperaturer. Derfor er en pålidelig varmebeskyttelse meget vigtig. Termobukser med vandfast ydermateriale holder dig varm og sørger også for, at huden holdes dejligt tør. Nyrerne beskyttes i ryggen af en højt udformet kant. Buksebenene kan lukkes tæt til, så sneen ikke kan trænge ind. Sammen med en passende sportsjakke er du perfekt væbnet mod kulde.

Bekvemme løbebukser til herrer

Gode løbetights til herrer sidder tæt. Dette giver den fordel, at buksebenene for eksempel ikke kan hænge sig fast i grene, når du er udendørs. For at du hurtigt kan tage dine løbebukser på og af, har de lynlåse på buksebenene. Elastiske materialer, for eksempel med en høj andel af elastan, sørger for en bekvem pasform og høj bevægelsesfrihed. En elastisk buksekant med regulering af vidden understøtter en afslappende og hensigtsmæssig vejrtrækning.

Sportsbukser til sommeren

Udfolder du dig rigtigt i sommervarmen, har du brug for et par lette, korte træningsbukser til herrer. Den bedste løsning er dog ikke altid mindre stof. Sportslige funktionsbukser går som regel til knæet og er med indvendige underbukser og mesh, der ligger ind mod kroppen. De sørger for en god luftcirkulation og behageligt kropsklima, selv om det bliver varmt. Ankellange træningsbukser kan også være et godt valg, hvis du vil beskytte dig mod UV-stråler eller myg. Her hjælper også funktionsstoffer til en regulering af temperatur og fugt: Klimaet mellem hud og bukser føles tørt og køligt.

De vigtigste kriterier ved køb af sportsbukser til herrer

Åndbare materialer

Det er sikkert, at du kommer du til at svede, når du dyrker sport. Din krop bruger denne funktion til at regulere temperaturen. Et par gode, åndbare sportsbukser forstyrrer ikke dette. De suger sig ikke ubehageligt fulde af fugt eller hindrer hverken sveden i at fordampe eller luftcirkulation. Joggingbukser af bomuld passer til sportsgrene, der ikke får dig til at svede så meget. De kan optage meget vand, før de føles fugtige. Endnu mere åndbare er de moderne funktionsbukser af syntetiske mikrofibre. De optager næsten ingen fugt, men leder fugten fra sveden ud gennem stoffet og væk fra kroppen.

Gennemtænkte detaljer

Sportsbukser med praktiske detaljer gør din træning endnu mere effektiv. Du har for eksempel plads til dine småting eller husnøglen i lommer med lynlås. Dette er især praktisk, hvis lommen er placeret nederst på ryggen. Dermed generer dine ting dig ikke under løbeturen. Elastiske kanter på hoften og buksebenene sørger for, at bukserne sidder komfortabelt. Nogle sportsbukser har endda specielle kompressionszoner, som forebygger for hurtig muskeltræthed. Reflekser på buksebenene giver dig ekstra sikkerhed.

Hudvenlige materialer

Da dine træningsbukser sidder direkte på huden, er en hudvenlig materialekvalitet meget vigtig. Denne sørger for en rar fornemmelse og skåner også den følsomme hud under sporten. Økologisk bomuld er generelt altid meget hudvenligt, men er kun betinget egnet som materiale til sportsbukser. Bruger du derimod funktionsbukser af syntetiske fibre såsom polyester og polyamid, skal du sikre dig, at de er blevet fremstillet skånsomt. Henvisninger hertil får du af mærker og henvisninger såsom "kontrolleret for skadelige stoffer".

Plejelette

Dine sportsbukser bør kunne vaskes i vaskemaskinen ved 30 til 40 grader celsius. Joggingbukser af bomuld skal som regel vaskes ved højere grader end funktionsbukser af syntetiske fibre. Men de er begge lette at pleje. Ønsker du at fjerne bakterier i funktionstøjets fibre, skal du bruge et særligt vaskemiddel til funktionelt sportstøj eller et særligt hygiejnisk skyllemiddel. Fordelen ved sportsbukser af syntetiske fibre er, at de tørrer hurtigt. Allerede efter nogle få timer kan bukserne bruges igen.

Det særlige ved dine træningsbukser til herrer

For at du kan stole på dine sportsbuksers kvalitet, bruger vi kun materialer af høj kvalitet. Vi lægger ligeledes stor vægt på omhyggelig forarbejdning og høj funktionalitet. Dette viser vi med vores TCM-mærke, som står for "Tchibo Certified Merchandise" . Forskellige mærker giver dig vigtige henvisninger til produktets egenskaber og kvalitet, når du ønsker at købe dine træningsbukser online. "ecorepel®"-mærket ses for eksempel på vand- og snavsafvisende sportsbukser til udendørs brug. Henvisningen "stretch" viser derimod, at dine træningsbukser er meget elastiske. Find også det passende funktionsundertøj til herrer hos Tchibo.