Luk
Herresko

Herresko

  • Boots
Af ruskind
409DKK
299DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Desert boots af ruskind
Dæksål af læder
409DKK
299DKK
Quick view
  • Sejlersko af ruskind
Dæksål af læder
409DKK
329DKK
Quick view
  • Chelsea boots i ruskind
Elastisk indsats gør dem nemme at tage af og på
409DKK
299DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Trekkingsko
Perfekte til vandreture, stavgang, trekking og andre udendørs aktiviteter
509DKK
Quick view
  • Sko
Let profileret ydersål
259DKK
Quick view

Herresko: Funktionelle og harmoniske kombinationer

Vintersko, sommersko eller hjemmesko: Herresko af høj kvalitet skal være både praktiske og behagelige, så du kan bruge dem dagligt, og den rigtige model komplementerer dine outfits på en harmonisk måde eller skaber et smart look. I vores tips kan du se, hvordan du som mand skaber harmoniske kombinationer, og hvad du skal være opmærksom på ved skokøb, så du hurtigt kan finde et passende par.

Kriterier ved skokøb – for et behageligt fodklima

Sund mellemfod

Du er god ved dig selv, når du lægger vægt på skoenes indre opbygning. En ordentlig fodseng er vigtig. Den øger ikke blot komforten, men understøtter hele kropsholdningen. Fødderne bærer hele kroppens vægt og er ansvarlige for, at du står stabilt. Den ergonomisk formede fodseng sikrer, at du har tilstrækkelig bevægelsesfrihed i skoen og kan rulle naturligt på foden, når du går. Polstringer sørger for affjedring på hårdt eller ujævnt underlag, hvilket skåner både fødder og knæled.

Åndbarhed

Når fødderne tilbringer hele dagen i skoene, skal de hverken fryse eller svede. Det sørger materialer af høj kvalitet for, f.eks. læder. I modsætning til imiteret læder giver naturproduktet ægte læder dig automatisk åndbarhed. Det betyder, at du ikke så hurtigt kommer til at svede i denne type sko, da læderets åbne struktur fører fugten ud. Den samme effekt har funktionsmembraner af kunststof, som ofte anvendes i tekstilsko af høj kvalitet. Ekstra meshindsatser, især over tæerne, giver en frisk følelse i skoene.

Tips til valg af nye herresko

Kom frisk og trendy gennem sommeren

Om sommeren er det vigtigt, at dine fødder ikke kun er pakket smart ind, men også undgår at blive overophedede. Ud over klassikerne til herrerne - sejlersko og lædersandaler - kan du til dette formål også vælge et par i vores brede udvalg af moderne modeller. Nu om dage er sandaler med tårem og klipklapper ikke kun til strandbrug, men også bybrug, på de rigtig varme dage. I de seneste år er sundhedssandalerne blevet hippe. Vil du være med på den mode, skal du helst gå efter modeller af kvalitetslæder og med en stabil sål. De ser rigtig godt ud til lette chinos eller bermudashorts. Også espadriller er velegnede som sommersko til herrer. Sålen af sammenflettede plantefibre og det lette yderstof betyder, at der kan komme luft til fødderne, og skoene har samtidig et skønt sommerligt udseende.

Hvilke sko til jakkesættet?

Uanset om det er til kontoret eller en festlig lejlighed, er det meget vigtigt at vælge de rigtige sko til jakkesættet. Snøresko af lækkert læder udstråler kvalitet og klassisk stil. De såkaldte Oxford-sko passer især til alle typer jakkesæt. Næsen på skoene er enkel, og skoene er af glat skind uden mønster. Lædersko i golfstil passer også rigtig godt til jakkesæt, især de nålestribede. Der er følgende retningslinjer for farvevalg: Til dagsbrug har cognacfarvede eller brune sko en harmonisk effekt sammen med blå eller grå. Til anden brug eller aftenbrug kan du satse på sort, der kan gå til alle farver jakkesæt. Husk også neutrale sokker.

Vintersko – varme og sikre

Med de rigtige vintersko holder du fødderne varme i den kolde og våde årstid. Støvler af imprægnerede materialer som læder eller Gore-Tex holder snesjap og iskold regn ude. Et godt inderfor sikrer isolation mod kulden. Dertil er f.eks. lammeskind velegnet, da de bløde naturfibre giver en dejlig varme. Derudover sikrer vintersko af høj kvalitet, at is og glat føre ikke er et problem: Takket være den brede gummiprofil under sålen har du altid fast grund under fødderne.

En pålidelig klassiker: læderskoen

Hvis du vælger lædersko, får du kvalitetsfodtøj af åndbart og robust naturmateriale. Herresko af glat læder virker særligt elegante på grund af det skinnende udseende og egner sig derfor godt til festlige anledninger eller til businessoutfittet. Ruskind, der også kaldes velourlæder, giver med sin ruede og fløjlsbløde overflade derimod et råt friluftslook. Derfor indgår ruskindssko ofte i et casual look. Ved omhyggelig pleje har du glæde af dine sko i lang tid. Du holder læderet smidigt med olie, fedt og skocreme. Derudover har fedtet en imprægnerende virkning.

Vores løfter om herresko

Vi vil gerne tilbyde gode herresko, som du føler dig godt tilpas i hver dag – uanset om det er på kontoret eller i fritiden. For at kunne garantere det lægger vi stor vægt på en god forarbejdning, slidstærke materialer og høj funktionalitet. Vores produkter kontrolleres regelmæssigt både internt og eksternt af uafhængige testinstitutter for at sikre, at produkterne lever op til vores krav. Det kan du se på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber herresko i vores onlineshop, skal du hurtigt kunne få et overblik over produktets egenskaber. Så kan du være helt sikker på, at produktet lever helt op til dine forventninger. Gå eksempelvis efter mærket "Ægte læder". "ecorepel®"-mærket står for miljøvenlig imprægnering, der anvender planters afprelningsprincip.