×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Herremode til efteråret

Tøj, undertøj og accessories til herrer

Vær klædt på til al slags vejr i bedste kvalitet fra top til tå, og glæd dig til efteråret og over, at du er udstyret med behageligt undertøj til de kølige efterårsdage.

Vores favoritter fra kollektionen

 
 • Unisexregnjakke
High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
279DKK
Quick view
   

Dårligt vejr, men godt udstyr

Jakker, bukser, sko og udstyr til udendørs eventyr

  
 • Unisexregnbukser
High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
189DKK
Quick view
   
 • Softshellbukser
Elastiske, slidstærke og hurtigttørrende – ideelle til outdooraktiviteter
279DKK
Quick view
  
 • Regnhætte
Til at have med – brug den inden under eller uden på jakker, frakker osv.
85DKK
Quick view
 
 
 • Unisexregnjakke
High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
279DKK
Quick view
 
 • Jakke med hætte
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
189DKK
Quick view
 
  
     
 • Boots
Af ruskind
299DKK
Quick view
 
 • Sko
Let profileret ydersål
259DKK
Quick view

Basics til hverdag

T-shirts, skjorter og pullovers til nemme kombinationer

Det man(d) har på inderst

Undertrøjer, trusser, boksershorts & sokker – Klassisk undertøj til herrer

Nattøj & homewear

 
 
 
Desværre udsolgt
 • Kort pyjamas
Blød single jerseykvalitet
139DKK
  
 
 • Relaxbukser
Løbegang i taljen med snøre til regulering af vidden
149DKK
Quick view
 
 • Relaxbukser
Løbegang med snøre til regulering af vidden
149DKK
Quick view

Accessories & gadgets

  
 
Desværre udsolgt
 • Herrekvartsur
Med datovisning
259DKK
 
 • Læderpung
Okselæder af høj kvalitet
129DKK
Quick view
 
 • Lædernøglering
Nøglering af rustfrit stål
59DKK
Quick view
 
 • Pung
Møntrum med trykknap
59DKK
Quick view
 
 

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.