Luk
Herrejakker

Herrejakker

Kun få tilbage
  • Termoløbejakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
249DKK
209DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Læderjakke
Fårelæder af høj kvalitet
1.669DKK
1.329DKK
Quick view
  • 2-i-1-jakke
Med udtagelig vest: kan bruges sammen eller hver for sig
669DKK
409DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Regnjakke
Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være High Performance-belægning og forseglede sømme
409DKK
329DKK
Quick view
  • Blouson
Slidstærkt materiale af polyamid
509DKK
379DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Vatteret termojakke
Med blød, varmende vattering
669DKK
559DKK
Quick view
  • Funktionsjakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
329DKK
279DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Parka
Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende
749DKK
559DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Parka
749DKK
459DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
1

Herrejakker: Hav god stil uanset vejret

Uanset om den skal være dejligt varm om vinteren, luftig om sommeren eller elegant hele året rundt, er herrejakker praktiske trendsættere, der følger dig året rundt. Med en herrejakke kan du fremhæve din individuelle stil. Hos Tchibo kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af smarte herrejakker, du vil føle dig godt tilpas i, fra den klassiske trenchcoat over den afslappede læderjakke til den smarte, vatterede jakke. Vores tip hjælper dig med at vælge den rigtige model.

Jakker til herrer: Vær klædt godt på til enhver lejlighed

Herrejakker til businesslooket

Du får et stilfuldt og elegant look med en trenchcoat i sort, grå eller mørkeblå. Den tidløse herreklassiker er smart og kan kombineres på mange måder. Når det bliver rigtig koldt udenfor, må trenchcoaten vige pladsen for en foret vinterjakke til herrer eller en flot kashmirfrakke. Vil du gøre den klassiske forretningsstil lidt mere afslappet, kan du eksempelvis vælge en fin, vatteret jakke med læderlapper på albuerne. Ved valg af overtøj skal du altid sikre dig, at den er længere end blazeren inden under, så det seriøse indtryk bibeholdes. Overtøjet skal ligeledes have en så stor vidde, at blazeren inden under ikke bliver krøllet.

Rigtige farvekombinationer med læderjakker

Uanset om det skal være sporty og elegant, afslappet eller tidløst, er læderjakken til herrer en klassiker i klædeskabet, der passer til alle anledninger og enhver tøjstil. Det er vigtigt at være opmærksom på farvevalget, for at det ser godt ud. Look, der spiller på kontraster, såsom blå jeans og en karryfarvet læderjakke virker eksempelvis harmonisk og tiltalende. Med en sort læderjakke til herrer kan du derimod skabe en særdeles elegant stil, hvis du kombinerer jakken med grå bukser og en antracitfarvet t-shirt. Foretrækker du farverige outfits, skal du holde dig til maks. tre forskellige farver, for at dit look virker harmonisk.

Herrejakker til fritidslooket

Elsker du den sporty og ukomplicerede stil og går gerne i sneakers, jeans og hættebluse? Funktions- eller softshelljakker i et vidt snit passer eksempelvis rigtig godt til et sporty og afslappet outfit og giver også masser af bevægelsesfrihed. En denimjakke i blå eller sort er også rigtig god til det sporty look. Disse klassikere giver ud over det ønskede, afslappede udseende også et strejf af ukonventionel coolness. En hættebluse og et halstørklæde, der er viklet skødesløst om halsen, fuldender det ukomplicerede fritidslook, som du kan bruge ved mange forskellige lejligheder, f.eks. en afslappet komsammen med vennerne.

Praktiske multifunktionsjakker til herrer

Herrejakker, der kan bruges på flere forskellige måder, er rigtig smarte. Eksempelvis kan du tilføje et ekstra stoflag i multifunktionsjakken, når det er frostvejr. Det yderste lag består hovedsagelig af et vind- og vandafvisende ydermateriale, hvorimod det indvendige lag består af et varmt stof, såsom fleece. Stiger temperaturen, kan du blot knappe eller lyne inderjakken af – og så har du en tyndere og lettere overgangsjakke til herrer til foråret eller efteråret. På visse modeller kan du også bruge inderjakken for sig selv. Den er ofte en smart vest.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber herrejakker

Åndbarhed

Det er vigtigt for dit velvære, om jakken er åndbar eller ej. Åndbare jakker sikrer nemlig, at fugt fra kroppen kan komme ud. Dermed undgår du ophobning af varme, når du er aktiv, og du kan glæde dig over en tør og luftig fornemmelse mod huden. Højfunktionelt, kunstigt mikrofibermateriale er bedst til at føre vanddamp fra kroppen ud af tøjet. Bemærk: Som ved vejrbestandige herrejakker, der som regel består af flere lag, er det vigtigt at både yderlaget og inderforet har åndbare egenskaber.

Praktiske ekstradetaljer

Gennemtænkte detaljer er et fornuftigt plus, så din nye jakke ikke kun ser godt ud, men også er så praktisk som muligt. Eksempelvis giver en herrejakke med talrige lommer masser af plads til alle de ting, du har med på farten – f.eks. mobil, pung eller nøgler. Kanter nederst på ærmerne og ved jakkens nederste sømkant giver en højere komfort. Så kan den kolde vind nemlig ikke trænge ind i jakken. En beskyttende hætte er også praktisk. Hvis den kan tages af, kan du selv bestemme, om jakken skal bruges med eller uden hætte.

Vandafvisende materialer

Når du køber en ny jakke til fritids- og hverdagsbrug, skal du også kunne bruge den i vådt vejr, f.eks. ved byger. Når du vil have en vejrbestandig herrejakke, skal du være opmærksom på, at den tåler et vandsøjletryk på mindst 1.300 millimeter. Så kan du være sikker på, at den også holder stand mod regn- og snebyger.

Let at pleje

Du kan spare mange penge, hvis du vælger en jakke, der er let at pleje. Multifunktionelle 2-i-1-jakker med udtageligt for er eksempelvis meget ukomplicerede at pleje. Foret kan som regel vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader, hvorimod jakkens yderlag blot kan tørres af med en fugtig klud. Er der tale om en jakke med smudsafvisende imprægnering, er aftørring ofte slet ikke nødvendigt.

Vores løfter om herrejakker

Vi vil kun sælge herrejakker, som du kan stole fuldstændigt på. Derfor lægger vi stor vægt på holdbare materialer og en omhyggelig forarbejdning. Vi foretager regelmæssigt interne og eksterne kontroller for at sikre, at vi kan tilbyde dig en holdbar og uforanderlig, høj kvalitet. Først da får produktet vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber en herrejakke i vores onlineshop, får du vigtige henvisninger til produktets kvalitet via vores forskellige mærker. "ecorepel®"-mærket fortæller dig eksempelvis, at der er tale om en miljøvenlig imprægnering, der er vand- og smudsafvisende på en ufarlig måde. Produktoplysningen "kromfrit garvet" finder du på læderjakker, der er fremstillet på en måde, der ikke er skadelig for miljø eller helbred.