Luk
Herrebælter

Herrebælter

Indlæs siden igen eller prøv på et senere tidspunkt.

Fandt du ikke det du søgte?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet nu, så du ikke går glip af noget!
Tilmed nu

Her finder du de aktuelle produkter i Tchibos Onlineshop:

Herrebælter – smarte og praktiske accessories

Uanset om det skal være elegant til et par flotte bukser eller afslappet til fritidsbrug, pynter modebæltet ikke kun som praktisk accessory. Takket være lækkert design og kreative bæltespænder er bælter for længst blevet modeprægede blikfang til herretøjet. Hos Tchibo finder du både elastiske fletbælter til herrer og bælter af lækkert kalveskind. Følg vores gode råd om, hvordan du vælger det rigtige bælte.

Sådan vælger du det rigtige herrebælte

Holdbarhed

Det rigtige materiale kan forlænge bæltets levetid betydeligt. Ægte læder er f.eks. rigtig modstandsdygtigt. På den måde bliver bæltet slidstærkt og fleksibelt og kan dermed også modstå selv kraftig belastning i hverdagen. Bælter af syntetisk materiale er derimod meget formstabile. Når du leder efter godt forarbejdede produkter, skal du være opmærksom på pænt udstansede huller og et solidt spænde af rustfrit stål.

Lette at pleje

Bælter af kunststoffibre er meget lette at pleje. Som regel er det nok at tørre dem af med en fugtig klud. Hvis du godt kan lide at gå med stofbælter, skal du se efter aftagelige bæltespænder. Så kan du uden problemer vaske bælteremmen i vaskemaskinen. Sådan forholder det sig ikke med bælter af ægte læder. Det er vigtigt, at bæltet regelmæssigt behandles med læderfedt, så det forbliver blødt og smidigt i lang tid.

Så finder du det helt rigtige bælte

Bælter til jakkesæt

Hvis du gerne vil se godt ud i jakkesæt, skal du vælge et smalt herrebælte som accessory. Det får dig til at se elegant og professionel ud. Men hvilke bælter kan anbefales til jakkesæt? Et sort herrebælte af læder er en god løsning til de fleste jakkesæt. Ønsker du at fremstå som en gentleman, skal du først og fremmest se på skoenes farve, når du vælger bælte. Bælte og sko skal altid være farvemæssigt afstemt efter hinanden.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse, så bæltet får tøjet til at sidde ordentligt og passer til dit look. Du kan nemt selv måle længden med et målebånd ved blot at måle vidden i buksernes talje. Bæltestørrelsen angives med et interval på 5, og du skal runde resultatet op til 5 eller 0. Har du eksempelvis målt en omkreds på 93 cm, skal du vælge størrelse 95.

Bælte til fritidslooket

Bæltet er en af de vigtigste accessories til fritidsoutfittet. Vælg et bredt og gerne farverigt bælte for et vellykket look. Du skal dog være opmærksom på, om bæltet passer til dine sneakers eller sko. Outfittet bliver rigtig harmonisk, hvis skomaterialet går igen i bæltet. På den måde kombinerer trendsætteren eksempelvis stofbælter med sejler- eller stofsko. Et nittebælte til herrer passer derimod godt til et råt look med jeans og kraftige støvler. Hertil er det rigtig smart med en afslappet herretaske af læder.

Rigtig opbevaring af herrebælter

Uanset om det er et blødt stofbælte, moderne bælter af syntetisk materiale eller et smart læderbælte til herrer, er den rigtige opbevaring vigtig, for at dit bælte beholder formen og sit pæne udseende i lang tid. Bælterne er godt beskyttede mod ridser, hvis du eksempelvis ruller dem omhyggeligt sammen og opbevarer dem for sig selv i skuffer eller æsker. Alternativt kan du også hænge dine bælter på en såkaldt bæltebøjle i skabet. Disse specielle bøjler er forsynet med ekstra knager. Fordelen er, at de ikke fylder meget i skabet.

Vores løfter om herrebælter

Vi vil have, at du skal kunne føle og se vores bælters kvalitet. Derfor anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer, som vi forarbejder omhyggeligt. Du kan genkende vores gennemprøvede produktkvalitet på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber herrebælter i vores onlineshop, giver vores forskellige mærker dig vigtige produktoplysninger. "Kromfrit garvet" står eksempelvis for hudvenlige produkter.