×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Tørklæder & halstørklæder til herre

Tørklæder & halstørklæder til herre

Kun få tilbage
  • Halstørklæde
Med viskose, utrolig rart at have på
85DKK
59DKK
Quick view
  • Striktørklæde
Blødt og varmt
85DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Touchscreenhandsker
Ledende besætning på tommel- og pegefingre
79DKK
59DKK
Quick view
  • Strikhue
Med blødt, varmende fleecefor
69DKK
50DKK
Quick view
  • Grovstrikket halstørklæde
Behageligt blød kvalitet
95DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Læderhandsker
Overside af nubucklæder, underside af glat læder
209DKK
169DKK
Quick view
  • Floneltørklæde
Dejligt blødt og behageligt at have på takket være den ruede overflade
85DKK
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Strikhandsker
Med blødt, varmt fleecefor
85DKK
59DKK
Quick view
Desværre udsolgt
  • Strikhue
69DKK
50DKK

Tørklæder og halstørklæder til herrer – stilsikre og praktiske accessories

Tørklæder og halstørklæder gør sig ikke blot gældende som varmt tøj. De smarte accessories kan også fungere som outfittets blikfang og f.eks. give dit look et stilfuldt elegant eller afslappet præg. Gå på opdagelse i Tchibos udvalg af smarte tørklæder og halstørklæder til herrer – fra varme halstørklæder af strik til lette bomuldstørklæder. Med vores tips finder du dine nye yndlingsaccessories!

Halstørklæder og tørklæder til herrer, der passer til netop din stil

Dejligt varme halstørklæder til vinter

Når det bliver koldt udenfor, er dejlige vinterhalstørklæder uundværlige sammen med en varm jakke. Kashmiruld er et materiale, der føles behageligt mod huden, og som har gode varmeegenskaber. En anden fordel ved naturmaterialet er, at det virker temperaturudlignende. Derfor kan et kashmirtørklæde til herrer optage meget fugt uden at føles fugtigt. Det dejligt bløde fleecemateriale er også rigtig godt til vinterhalstørklædet. Det har gode isolerende egenskaber og virker fugtighedsudlignende.

Smart brug af tørklæder

Alt efter hvordan du binder dit tørklæde, kan du give dit outfit et elegant eller et afslappet look. Du får eksempelvis et usædvanligt og smart look, når du sætter halstørklædet som et slips. Du får derimod hurtigt og nemt et afslappet look, når du blot vikler halstørklædet til herrer flere gange om halsen og stikker enderne ind under tørklædet. Du kan også vælge at lade den ene ende hænge frit, hvilket er in netop nu.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af tørklæder og halstørklæder

Design

Du kan få halstørklæder og tørklæder til mænd i mange forskellige design. Ternede tørklæder og halstørklæder er blandt andet blandt de smarte klassikere, og det gælder også ensfarvede tørklæder i diskrete blå og grå nuancer. Mønstrede tørklæder pifter ensfarvede outfits op, hvorimod ensfarvede accessories kan kombineres på mange forskellige og elegante måder. Et fint og diskret herretørklæde passer generelt godt til skjorter, mens et farverigt uldhalstørklæde giver fritidstøjet et afslappet udseende.

Lette at pleje

Et tørklæde eller halstørklæder, der er lette at pleje, giver dig mere glæde i hverdagen. Tørklæder af økologisk bomuld føles ikke kun behagelige mod huden, men kan også uden problemer vaskes i vaskemaskinen ved 30 til 40 grader. Et tørklæde af fleecestof skal derimod vaskes ved 30 grader på et skåneprogram og tåler ikke skyllemiddel. Ofte er det nok at hænge tørklædet op udenfor, så det får frisk luft.

Vores løfter om herrehalstørklæder og tørklæder

Når du køber tørklæder og halstørklæder online, kan du hos Tchibo regne med at få kvalitetsstoffer samt smarte og flotte design. Med vores TCM-mærke, der er kort for "Tchibo Certified Merchandise", gør vi dig opmærksom på vores egne høje kvalitetskrav. Du kan også kende et lækkert naturprodukt på "Kashmir"-mærket.