×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Sportsjakker til herre

Sportsjakker til herre

Kun få tilbage
  • Parka
Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering gør den vand- og smudsafvisende
749DKK
559DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Termoløbejakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
249DKK
229DKK
Quick view
  • Funktionsjakke
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
329DKK
279DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Vatteret jakke
Optimal varmeisolering med ekstralet vattering
509DKK
429DKK
Quick view
  • Jakke med hætte
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
209DKK
169DKK
Quick view
  • Unisexregnponcho
2-lagslaminat med forseglede sømme gør den vind- og vandtæt
169DKK
Quick view
  • Funktionsparka
Vandtæt, vindtæt og åndbar takket være High Performance-laminat og forseglede sømme
589DKK
459DKK
Quick view
  • Regnjakke »Unisex«
Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være High Performance-lag og forseglede sømme
249DKK
199DKK
Quick view
  • Regnparkafrakke
Vind- og vandtæt med 2-lags laminering og svejsede søm
409DKK
279DKK
Quick view
  • Regnjakke
High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
469DKK
Quick view
1

Sportsjakker til herrer: Praktisk, funktionel, alsidig

Uanset om du løbetræner eller cykler, forbedrer dine evner ved klatring eller erobrer pisterne på vinterferien, understøtter en sportsjakke til herrer dig i enhver aktivitet. Den holder dig varm eller køler dig af, holder din krop tør, er bekvem og sidst men ikke mindst ser godt ud. Gå på opdagelse i de forskellige modeller hos Tchibo, lige fra praktiske softshelltræningsjakker over lette løbejakker til sportslige skijakker. Vores tips hjælper dig med valget.

Sådan finder du den rigtige sportsjakke til herrer

Hvilken outdoorjakke skal jeg vælge?

De vigtigste egenskaber for en sportsjakke til udendørs brug er at beskytte mod vind og vejr og bibeholde et behageligt kropsklima. De nedenstående spørgsmål hjælper dig til at finde den helt rigtige sportsjakke: Ved hvilke temperaturer bruger du jakken? Hvilke funktioner og ekstra detaljer skal jakken have? Træningsjakker af bomuld til herrer holder dig varm under sporten, jakker af polyester skyer fugt. Særlige cykeljakker letter cykelsporten og har ryglommer til dine ting, mens løbejakker er utroligt lette og har mesh, så luften kan cirkulere.

Sportslig men alligevel afslappet: Fleecejakken

Fleecejakken holder dig dejligt varm og er utroligt blød mod huden. Den har ligeledes andre egenskaber, så den kommer op på en sportsjakkes niveau. Fibrene lagrer kroppens varme effektivt, uden at du kommer til at svede. Fleecejakken er takket være den lave vægt bekvem og nem på vandreture, til skating eller mountainbiking. En sportslig fleecejakke er også uundværlig på sejlture, rideture eller til golf.

Løbejakke versus løbevest

Som helårsjakke kan vi anbefale en tynd, åndbar og vandtæt langærmet jakke. Den holder dig kølig om sommeren og tør i regnvejr. Den kan kombineres med andet tøj ved lavere temperaturer efter lag på lag-princippet. Men en løbevest er også egnet: Den giver mere bevægelsesfrihed til armene og holder alligevel kroppen varm. Mesh på ryggen sørger for en god temperaturregulering på varme dage. De universelle løbejakker til herrer er utroligt praktiske, og ærmerne kan tages af, så jakken kan laves om til en løbevest.

Et universalgeni: Funktionsjakken

Den funktionelle sportsjakke til herrer er en specialist hvad angår ydelse og komfort: Moderne, helt lette funktionsfibre forarbejdes til et særligt materiale, som både er åndbart men også vind- og endda vandafvisende. Især på lange ture i dårligt vejr er de specielle funktioner vigtige. Alle lynlåse og sømme bør være forseglede, og det er også vigtigt med en hætte, der kan justeres i vidden. Du skal selvfølgelig også overveje, om der er særlige krav til den ønskede sportsgren. En skijakke til herrer bør have en forstærket hætteskærm samt snefang, der kan tages af. Og hvad der også er vigtigt: Brug funktionstøj under jakken, for eksempel en træningstrøje til herrer.

Vigtige kriterier når du køber en sportsjakke

Vandfast ydermateriale

Skal du bruge en sportsjakke undervejs i vind og vejr, bør du være opmærksom på vansøjletrykket. Det angiver, hvor mange millimeter vandtryk, din jakke kan holde til. Fra 1.300 millimeter gælder tøjet som "vandtæt". Alt efter sportsgrenen kan vandsøjler på 3.000 til 5.000 millimeter også være hensigtsmæssige. Du kan også vælge mellem softshell, hardshell og forskellige imprægneringer. Hardshelljakker er egnede til store belastninger, mens softshelljakker og imprægnerede ydermaterialer sørger for en høj komfort takket være den lavere vægt og et mere fleksibelt materiale. Derfor er de bedre egnede for mange hobbysportsfolk.

Varmende indvendigt for

En sportsjakke bør være meget let og bekvem, og netop for funktionsjakker til vintersport er den indvendige foring utroligt vigtig. Her har både syntetiske og naturlige materialer fordele. Skijakker med dun beskytter for eksempel effektivt mod kulde og er alligevel dejligt lette. Hvor meget den funktionelle dunjakke isolerer, angives med "fyldevne". Jo mere, desto bedre. Syntetisk fyldmateriale består for det meste af polyesterfibre. De isolerer lige så godt som dun og er tager ikke i mod fugt. En stor fordel er derudover, at de nemt kan vaskes i maskinen.

Åndbart træningstøj

En god fugttransport er det vigtigste under sporten. Køber du sportsjakker med åndbare materialer, sikrer du en dejlig fornemmelse selv ved intensiv sportsudøvelse. Moderne mikrofibre af polyester eller polyamid sørger for eksempel for, at fugten fra sporten hurtigt ledes væk, når du sveder. Du kan også købe en jakke med ekstra ventilationsåbninger, så luftcirkuleringen forbedres.

Funktionelle detaljer

De små detaljer kan lette livet alt efter sportsgrenen: Du kan også tilpasse din sportsjakke til brugen ved hjælp af en hætte med løbegang samt gennemtænkte velcrolukninger og snører. Reflekser øger synligheden, når du dyrker sport udendørs i mørke. Du kan tilmed få musikalsk støtte undervejs med en indbygget kabelføring til hovedtelefoner. Nogle sportsjakker kan også pakkes sammen i en ekstra lomme med lynlås.

Det særlige ved sportsjakker til herrer

Vores sportsjakker til herrer har en gennemtænkt funktionalitet, omhyggelig forarbejdning og er af kvalitetsmaterialer. De understøtter dig dermed i din sport, så du når dine mål. Vores produkter underkastes regelmæssigt interne test samt eksterne test af uafhængige kontrolinstanser. Dette ses af vores TCM-mærke, forkortelse for "Tchibo Certified Merchandise". Vi understøtter dig med yderligere praktiske henvisninger og kvalitetsmærker, når du køber din sportsjakke til herrer online. "Stretch" betyder for eksempel særlig elastisk sportsbeklædning. Mærket Bionic Finish®ECO-imprægnering henviser til et specielt miljøvenligt og vandfast funktionsmateriale.