Luk
Sportsbluser til herre

Sportsbluser til herre

Kun få tilbage
  • Strikfleecejakke
Optimal varmeisolering på grund af den bløde, ruede inderside
249DKK
179DKK
Quick view
  • Funktionspoloshirt
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende takket være DryActive Plus
129DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109DKK
95DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109DKK
95DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Termofunktionsjakke
Blødt opruet inderside for optimal varmeisolering
239DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Langærmet funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
129DKK
85DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Funktionsbluse
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
109DKK
95DKK
Quick view
Kun få tilbage
1

Sportstrøjer til herrer: Åndbare, bekvemme og lette at pleje

Du klarer alt godt med en funktionsbluse af høj kvalitet, både konditionstræning, styrketræning eller fodbold. Specielle sportsbluser har ikke kun praktiske fordele såsom åndbare materialer, men er også motiverende, da de er flotte. Find hos Tchibo den helt rigtige model, der passer til dit behov, og få at vide, hvilke egenskaber der er vigtige for valget.

Træningsbluser til herrer til enhver anledning: Sådan finder du den passende bluse

Hvorfor særlige sportsbluser?

Spørgsmålet om den rigtige sportsbluse er et spørgsmål om personlige ønsker og den pågældende sportsgren. Du foretrækker måske at træne i en afslappet bomuldsbluse end i en kropsnær bluse eller omvendt. Men der er dog nogle få vigtige fordele, som taler for en speciel funktionsbluse. Herrebluser af bomuld bruges gerne til hverdag, da de er lette og bekvemme. Men når du sveder, optager stoffet fugten, uden at det mærkes i starten. Men under sporten sveder du meget, og en bomuldsbluse har her sine begrænsninger. Funktionsbluser til herrer er derimod fremstillet specielt, så fugten ikke optages, men ledes væk af fibrene.

Den rigtige sportstrøje ved kulde

Ud over de normale kortærmede bluser, findes der også specielle langærmede bluser til lave temperaturer. Men for at kroppen beskyttes ordentligt, kræves der ikke kun lange ærmer. Sørg for eksempel også for en lang rygdel, så nyrerne beskyttes, og en udskæring, der går højt op om halsen. Falder temperaturerne ned under frysepunktet, kan disse bluser også bruges til lag på lag-princippet. Her er især langærmede bluser af merinould praktiske: De bløde, lette fibre er både åndbare men også meget varmeisolerende.

Sådan virker sportsblusen korrekt

Hvis din bluse sidder for stramt, vil du sandsynligvis ikke føler dig tilpas og heller ikke have mulighed for at bevæge dig ordentligt. Men din bluse skal nu heller ikke sidde for løst. Blafrer sportsblusen for meget om kroppen under styrketræningen, kan du ikke bevæge dig frit og sikkert. En for løs bluse varmer ikke så godt og kan heller ikke transportere sveden ordentligt væk. En perfekt siddende funktionsbluse sidder tæt mod kroppen. De fleksible, elastiske stoffer, der for eksempel er med elastan, indskrænker dig ikke i dine bevægelser. Bruger du tøj efter lag på lag-princippet, bør især det nederste lag sidde tæt på kroppen.

Løbetrøjer til herrer

Du kan stole på løbetrøjer af høj kvalitet, lige fra den første tur i parken til maratonløbet. En ergonomisk form, der passer til kroppen, med høj bevægelsesfrihed sikres for eksempel med elastan: To procent er tilstrækkeligt for at gøre stoffet elastisk. Til løbetrøjer er ca. fem til tyve procent velegnet. Gennemtænkte detaljer er også vigtige: Har din bluse en lynlås ved udskæringen, kan du sørge for afkøling på varme dage eller ved intensiv træning. Mesh under armene sørger for luft. Den funktionelle løbebluse kan ved fugt eller kulde nemt kombineres med en vejrbestandig sportsjakke til herrer .

Det er nemt af finde sportsbluser – med disse kriterier

Åndbart tøj

Vælger du en sportstrøje, som transporterer overskydende fugt væk fra kroppen, sikrer du dig en behagelig, tør omgang sport. Syntetiske funktionsmaterialer af polyestermaterialer eller naturlige stoffer af merinould er for eksempel velegnede. De optager vandet fra sveden på blusens underside og leder sveden ud til ydersiden ved hjælp af mellemrummene i fibrenes struktur, og mesh sørger for luftcirkulation. Det er mest effektivt, hvis nettet ikke er placeret under armene, men i hele siden og midt på ryggen.

Plejelet

Du kan næsten ikke mærke, at du har en sportsbluse af høj kvalitet på under træningen, blusen understøtter dig dermed. Dette sikres af moderne, højfunktionelle materialer. Men for at funktionsmaterialet bibeholder sine egenskaber i lang tid, skal de plejes omhyggeligt efter sporten: Kontrollér, at de syntetisk fremstillede fibre kan vaskes ved 30 grader celsius i vaskemaskinen. Fibrene er som regel ikke egnede til tørring i tørretumbleren, men de tørrer generelt meget hurtigt i luften og er dermed klar til brug næste dag. OBS: Brug ikke skyllemiddel, da dette kan ødelægge træningsblusens fibre. Der bør bruges et specielt vaskemiddel eller et særligt hygiejnisk skyllemiddel til sportstøjet.

Funktionelle detaljer

Ønsker du ikke kun at ligne en øvet sportsmand, men også klare dig som en, er funktionelle detaljer på sportsblusen vigtige: Der er plads til for eksempel kablet til dine hovedtelefoner i en praktisk løkke på ryggen, så du kan høre musik på løbeturen. Løber du gerne om aftenen i mørke, er reflekser på blusen vigtige, så du ses ordentligt. En såkaldt necktape er også uundværlig, for båndet i nakken giver udskæringen en bestandig form og beskytter nakken mod gnidningsmærker.

Hudvenlige materialer

Sportsblusen bæres som regel direkte på huden. Derfor er hudvenlige materialer meget vigtige. Mens følsom hud bør bære bomuld, er bomuld som regel kun delvist egnet til sportsbluser. De optager vandet og kan føles ubehageligt våde, når du sveder meget. Syntetiske fibre optager derimod næsten intet vand, men leder det væk fra huden. Ønsker du et mere naturligt stof, kan du bruge merinould, det kan optage mere vand end bomuld, men følges ikke vådt.

Det særlige ved sportstrøjer til herrer

Vores træningsbluser af kvalitetsmaterialer og god forarbejdning samt mange gennemtænkte detaljer der vil lette din træning. Vores produkters kvalitet ses af mærket "Tchibo Certified Merchandise" , forkortet TCM-mærke, som står for testet kvalitet. Ønsker du at købe funktionsbluser til herrer online, giver yderligere produktoplysninger dig vigtige informationer om et produkts materialer og kvalitet. Stoffer med henvisningen "DryActive Plus" sørger for en behagelig tør kropsfornemmelse. Mærket "LYCRA® Sport" angiver derimod, at sportsblusen er utroligt formbestandig og dermed sørger for høj komfort.