Luk
Sportssko & sportssokker til herre

Sportssko & sportssokker til herre

Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Funktionssokker
Fugt- og temperaturregulerende – sørger for tørre og varme fødder
50DKK
47DKK
Quick view
  • 3 par sportsankelsokker »Invisible«
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
75DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Trekkingsko
Perfekte til vandreture, stavgang, trekking og andre udendørs aktiviteter
509DKK
Quick view
  • 3 par sportsankelsokker »Invisible«
Med TACTEL®-fibre: hudvenlige, slidstærke og åndbare
69DKK
47DKK
Quick view

Sportssokker og sko til herrer – en sportslig hjælp til dine fødder

Det rigtige udstyr hører uundværligt til en perfekt træning. Sportssko og sportssokker er vigtige dele på din vej til succes. De sørger for velvære og stabilitet, når du er aktiv. Gå på opdagelse i Tchibos kvalitetssokker, løbesokker og meget andet. Du finder altid passende produkter til din yndlingssport med vores tips.

Dette er vigtigt ved valget af sportssko og sokker

Behageligt design

Et par flotte yndlingssportssko kan bidrage til mere motivation under træningen, og kan betone dit sportslige outfit med sko i kraftige neonfarver eller kreative mønstre. Foretrækker du et mere diskret look, er sportssko i sort eller hvid det helt rigtige. Det er desuden en fordel, at de kan kombineres med mange ting, men også sportssokker kan tiltrække sig blikke: Strålende farver eller påfaldende motiver er et flot supplement til diskrete sportssko.

Forarbejdning af høj kvalitet

Sportssko og -sokker skal kunne holde til ret meget under sporten. Køb derfor en gode produkter af høj kvalitet, så du har glæde af dit sportsudstyr i lang tid. En sportssko, som har en ekstra indlægssål ud over en yder- og mellemsål, støtter din fod ekstra. Sålen sørger for stabilitet, men alligevel for tilstrækkelig bevægelsesfrihed. En god polstring ved hælen sørger yderligere for komfort.

Herresportssokker og sko: Sådan finder du de rigtige

Den rigtige skostørrelse til sporten

Foden har brug for mere bevægelsesfrihed under sporten. Tæerne må ikke ramme skoen foran for ikke at indskrænke komforten. Dette er særligt vigtigt i løbesko. De passende herresportssko har mere plads til foden end en normal hverdagssko. Er der ca. en tommelfingers bredde mellem tæerne og skoens spids, er størrelsen korrekt. Derfor er en passende sportssko ofte et nummer eller to større end en normal sko. Sportssko bør du prøve om aftenen, for der er foden lidt større end om morgenen.

Derfor er sportssokker vigtige

Sportssokker har i modsætning til normale herresokker egenskaber, der gør dem vigtige for sporten. Normale sokker er ofte af bomuld, mens funktionssokker fremstilles af syntetiske fibre såsom polyester lige som funktionsbluser til herrer. Dette leder sveden sikkert væk, og foden holdes dejligt tør i skoen. Specielle løbesokker til herrer er derudover polstrede ved de følsomme steder, som for eksempel hælen, så du ikke får vabler.

Sportsgrenen afgør hvilken sko

Dyrker du forskellige sportsgrene, har du også brug for forskellige sportssko. For enhver aktivitet stiller egne krav til skoen, og alt efter model er skoen fremstillet til bestemte bevægelser. Mens knopperne på fodboldstøvlerne hindrer dig i at glide på græsset, er løbesko, som fjedrer godt og skåner dine led, bedre egnede til løbesport. Sportssko med højt skaft er derimod vigtige til basketball eller vandreture, for de beskytter anklen og hindrer dig i at vrikke om.

Sportssko til hverdagen

Sneakers og gymnastiksko er efterhånden blevet normalt i herremoden. Kombinér de moderne sko i hverdagen med et par afslappede chinos og en diskret sweatshirt. Hvis anledningen kræver det, kan du også kombinere dem til et flot men også moderne look med et jakkesæt. Farverige sneakers tiltrækker blikke i fritidslooket. De sørger for et sportsligt, moderne look om sommeren med knælange shorts. Specielle ankelsokker til herrer sørger derudover for, at strømpen ikke ses.

Det særlige ved sportssko og -sokker til herrer

Vi ønsker at motivere til topydelser med vores produkter. Hos Tchibo sørger udvalgte materialer og en omhyggelig forarbejdning for, at sportsskoene består høje krav. Køber du sportssko og sokker til herrer online, ser du den testede produktkvalitet med TCM-mærket, forkortelsen for "Tchibo Certified Merchandise".