×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Herrepullovers & herresweatshirts

Herrepullovers & herresweatshirts

Kun få tilbage
  • Pullover
259DKK
209DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • V-pullover
Formstrikket og sidder perfekt
249DKK
149DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Grovstrikket trøje
Med stående krave og stolpelukning
249DKK
159DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Pullover
Beholder formen og farven med højt indhold af bomuld
149DKK
99DKK
Quick view
  • Vatteret jakke med sweatærmer
Let vatteret foran og bagpå
329DKK
249DKK
Quick view
  • Quiltet sweatjakke
Med let, varmende vattering foran
329DKK
249DKK
Quick view
  • V-trøje
Form- og farvebestandig med høj andel af bomuld
149DKK
109DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Pullover med V-udskæring
Holder form og farve med høj bomuldsandel
149DKK
69DKK
Quick view
  • Pullover med V-udskæring
Holder form og farve med høj bomuldsandel
149DKK
99DKK
Quick view
1

Pullovere & sweatshirts til herrer: fra stilfuld til stilbrud

Lækre herrepullovere holder dig varm, er behagelige at have på og ser simpelthen godt ud. Du skal dog foretage det svære valg mellem afslappede, sporty og elegante modeller, der virker harmoniske selv på kontoret. Derudover kan du her læse, hvad du bedst kan kombinere pulloveren med, hvordan du udvælger holdbare modeller af høj kvalitet, og hvordan du vasker selv den mest krævende uldpullover.

Nyttige kriterier ved valg af pullover

Let at pleje

Når du er på jagt efter en herrepullover eller en sweatshirt, hvor du ikke kan komme galt af sted i forhold til pleje af blusen, er en model af bomuld eller en bomuldsblanding ideel. En pullover af robust og hudvenlig bomuld kan blot vaskes i vaskemaskinen, hvor de fleste tåler op til 40 grader. Hvis materialet indeholder elastan, som det tit er tilfældet med sweatere eller hættebluser til mænd, er de krølfri. Du slipper for strygning, og du skal blot glatte blusen, når den hænger på tørresnoren. Pullovere af et lækkert blandingsstof med polyester er tilsvarende nemme at have med at gøre. De kan for det meste uden problemer vaskes i vaskemaskinen, tørrer hurtigt og behøver som udgangspunkt ikke strygning.

Holdbarhed

Ud over kvalitetsmaterialer betyder en god forarbejdning også, at din nye pullover holder i lang tid. Det er f.eks. et godt tegn, når en strikpullovers masker er ensartede og tæt strikkede. Kaster du et blik på syningerne, skal de være lige og fnugfri. En elastisk søm, f.eks. på en sweatshirt, vender altid tilbage til sin oprindelige form, også ved hyppig brug, hvis der er tale om en bluse af god kvalitet. Du kan forhindre dannelsen af fnuller på din uldpullover ved at vælge en strikpullover af høj kvalitet. Modeller af den bedste kashmir får højst nogle små uldknuder i begyndelsen, og de kan let fjernes med en barberskraber.

Sådan bruger og plejer du herrepullovere

Strikpullover fra fin til afslappet

En pullover af kvalitetsuld kan virke helt forskelligt afhængigt af striktype og mønster. Pullovere i finstrik er eksempelvis ikke blot meget bløde, men ser også rigtig elegante ud. Tykkere pullovere med fletstrik holder derimod længere og har et klassisk og hyggeligt udseende. Grovstrikpulloveren i norsk stil har en ukunstlet udstråling og passer glimrende til vandrestøvler og jeans.

Udskæringen afgør looket

Klassikeren blandt herrepullovere er modellen med V-udskæring. Den får halsen til at se længere ud, og derfor kan den også bruges uden skjorte eller t-shirt inden under for et afslappet look. Ønsker du et stilfuldt look, må V-udskæringen ikke være for dyb. En pullover med rund hals har en mere sporty udstråling, men den er alligevel velegnet til næsten alle lejligheder. Rullekraveblusen til herrer var længe væk fra modebilledet, men er kommet tilbage i de senere år. Den ser elegant ud med en tætsiddende hals, mens en mere løs rullekrave giver et afslappet indtryk.

Rigtig vask af uldpullovere

En pullover af fin uld skal plejes omhyggeligt for at forblive pæn i lang tid. Det omfatter bl.a. den rigtige vasketemperatur. Er vasketemperaturen over 30 grader, skrumper de fleste uldpullovere – visse modeller skal endda vaskes i koldt vand og andre udelukkende i hånden. Følg nøje den indsyede vaskeanvisning. Når det gælder maskinvask, skal du undgå friktion. Det bedste er blot at fylde vaskemaskinen kvart op og bruge programmet til skånsom vask. Ved håndvask må pulloveren ikke lægges i blød eller vrides. Brug kun vaskemiddel til uld- eller finvask, som skåner naturfibrene. Efter vask er det bedst at lade pulloveren tørre liggende i vandret stilling og forsigtigt trække den i form.

Pullover over skjorten? Sådan får du det til at virke

En pullover eller sweatshirt over skjorten er i dag en typisk kombination til casual businesslook. Sæt eksempelvis en fin kashmir- eller merinopullover sammen med en skjorte med button-down-krave. Kombineret med en skjorte virker V-udskæringen noget mere gedigen end den runde halsudskæring, og der er derfor også plads til et slips. Når det kommer til farvevalg er nuancer som marineblå, flaskegrøn eller okker eksempelvis sikre valg – den sorte klassiker virker noget mere formel. I fritiden kan du også bruge en skjorte og en sweatshirt sammen. Tætsiddende jeans eller chinos samt sneakers giver den perfekte streetstyle.

Vores løfter om pullovere og sweatshirts til herrer

Det er vores mål at kunne tilbyde herrepullovere, der ikke kun er varme, men også holder i lang tid. For at kunne garantere det er vi opmærksomme på materialekvaliteten, forarbejdningen og funktionen, når det gælder vores pullovere. Vi lader regelmæssigt vores produkter gennemgå kontroller, både internt og på uafhængige testinstitutter, så produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Det viser vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, der forkortes TCM-mærket. Når du køber dine herrepullovere i vores onlineshop, er det vigtigt, at du hurtigt kan se, hvilke egenskaber tøjet har. Du skal modtage præcist det produkt, som du ønsker, hvis det står til os. Derfor er mærkningen af vores produkter både omhyggelig og synlig – "Kashmir"-mærket viser f.eks. straks, at der er tale om en lækker pullover af den bedste kashmiruld. "LAVET MED OMTANKE“-mærket viser, at produktet er fremstillet på en bæredygtig måde.