×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Nattøj & pyjamas til herre

Nattøj & pyjamas til herre

Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Relaxbukser
Behageligt blød kvalitet med alloverprint
169DKK
139DKK
Quick view
  • Pyjamas
Blødt ruet single jerseykvalitet
169DKK
129DKK
Quick view
  • Frottébadekåbe
  • Frottébadekåbe
Vaffelvævet kvalitetstruktur og kanter på lommer og ærmer
329DKK
229DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Pyjamas
Overdel i blød single jerseykvalitet
209DKK
179DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Kort pyjamas
Blød single jerseykvalitet
149DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Korte hjemmebukser
Behageligt blød single jerseykvalitet
95DKK
75DKK
Quick view
  • Hjemmedragt i fleece
Dejligt blød og varmende
289DKK
199DKK
Quick view
Kun få tilbage
Kun få tilbage
  • Hjemmedragt
Blød, varmende bomuldsblandingskvalitet
329DKK
219DKK
Quick view
1

Nattøj & pyjamas til herrer – til en god nats søvn

God søvn betyder en bedre start på dagen – og godt nattøj og pyjamas til herrer betyder en bedre søvn! Det er nemlig ikke uden betydning, at vi føler os godt tilpasse i det tøj, vi har på om natten. Nogle gange kan en lille trivial ting som en kradsen på huden betyde, at det er meget sværere at falde i søvn. Derfor kan det betale sig at investere i et godt og behageligt sæt nattøj – som samtidig ser lidt smart ud. Det er nemlig ikke kun om natten, det kan være hyggeligt at krybe i en pyjamas. Kommer du hjem fra en lang dag på arbejdet, kan det være rart at hoppe i noget tøj, som sidder behageligt og er tilpasset din krop. Her kan en komfortabel hjemmedragt komme dig til hjælp. Står du over for en afslappende søndag morgen, er der heller ingen grund til at haste med at smide stramme bukser eller skjorte på – det er så meget mere afslappende med et løst sæt tøj, som udelukkende er beregnet til at få dig til at slappe af.

Når du kigger på nattøj og pyjamas til herrer, er det vigtigt at være opmærksom på materialet. En pyjamas føles mest behagelig, hvis den er lavet af åndbare og bløde materialer. Her er særligt bomuld meget anvendeligt, da det er blidt ved den følsomme hud. Samtidig varmer stoffet om vinteren, mens det sørger for, at man ikke kommer til at svede for meget om sommeren. På varme nætter kan det være praktisk med en pyjamas med korte ærmer og ben. Når det bliver koldere, kan en uldpyjamas eller en flannelpyjamas holde bedre på varmen. Nattøj og pyjamas til herrer kan fås i mange forskellige designs og varianter, så du kan finde noget, der passer til din stil – og hos os er der også altid et øje på kvaliteten og komforten.