×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Funktionsundertøj & accessories til herre

Funktionsundertøj & accessories til herre

Kun få tilbage
  • Termofleecevendekrave
1 side blød single jersey – 1 side microfleece
59DKK
Quick view
  • Elefanthue
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
50DKK
47DKK
Quick view
  • Windprotection handsker
Helt vindtæt, vandafvisende og åndbare
95DKK
75DKK
Quick view
  • Løbehandsker
Åndbare, fugttransporterende og hurtigttørrende
59DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Løbehandsker
Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende
59DKK
Quick view
  • Funktionelt sportsundertøj
Åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende
129DKK
95DKK
Quick view
  • Strikfleecehandsker
Utroligt bløde, varmende og åndbare
69DKK
Quick view
Kun få tilbage
  • Termofunktionsundertøj
Dejlig varmt takket være fleeceindsætninger ved nyrerne
169DKK
149DKK
Quick view
  • Termofleecekrave
Varmende takket være opruet inderside
69DKK
47DKK
Quick view
1

Sportsundertøj samt sportstilbehør til herrer, der ønsker en effektiv træning

Uundværlige til en perfekt træning: Funktionelt undertøj og praktisk sportstilbehør sørger for friskhed og hjælper dig til at opnå de bedste resultater. Så kan du koncentrere dig om din sport. Gå på opdagelse i Tchibos nye åndbare funktionsundertøj til herrer som for eksempel varmende termobukser og tilbehør såsom tasker eller drikkeflasker, her får du at vide, hvad der er vigtigt før købet.

Sådan finder du passende træningsundertøj og sportstilbehør

Træningsundertøj som en god basis

Når du dyrker intensiv sport, sveder du selvfølgelig – uanset om det drejer sig om fodbold, fitness eller en løbetur i parken. Det er dog intet problem med træningsundertøj af høj kvalitet: Moderne mikrofibre eller funktionelle materialer med merinould regulerer fugttransporten perfekt. De leder fugt fra sved ud gennem fibrenes indre og afgiver den til omgivelserne. Stoffet bliver på intet tidspunkt ubehageligt vådt, og funktionsfibrene regulerer samtidigt temperaturerne.

Den rigtige sportstaske

Sportstasker eller sportsrygsække er praktiske at transportere sportstøj, tilbehør og lignende i og er en uundværlig partner til turen til sportspladsen eller i fitnesscentret. Rygsække er velegnede, hvis du kun tager et par ting med. Passer tilbehøret ikke ned i sportstasken, kan du pakke det i netlommerne i siden på rygsækken. Har du brug for et håndklæde til et brusebad eller til en tur i saunaen efter sporten, har du brug for en større sportstaske med ekstra rum til våde ting. Hanke og polstrede skulderremme kan ofte reguleres, så skuldrene aflastes.

Varmende termoundertøj

Opholder du dig udendørs i lave temperaturer, har du brug for en god beskyttelse. Ski- eller termoundertøj varmer og holder kulden ude. Åndbare materialer sørger ligeledes for, at fugten transporteres væk. Termobukser har alt efter området på kroppen som regel forskellige funktionsområder: Det følsomme område omkring læggen varmes for eksempel mere end andre dele på kroppen. Termoundertøj af høj kvalitet er derudover lugtneutralt og tørrer hurtigt.

Sportstilbehør der beskytter mod vejret

Du kan nyde din sport selv i dårligt vejr med det passende sportstilbehør til herrer: Kraver, der beskytter mod kulde, åndbare tubesjaler og termohuer holder for eksempel hoved og hals varme. Så kan du også træne udendørs selv ved lave temperaturer, uden at du bliver for kold. Særlige løbehandsker eller regnslag hjælper hele året rundt. Hænder og hoved holdes tørre og varme, selv når det regner.

Følgende er vigtigt, når du køber sportsundertøj og sportstilbehør til herrer

Plejelet

Da du sveder i sportsundertøjet, er det vigtigt at det vaskes lige efter træningen. På den måde forbliver det hygiejnisk rent. For at beskytte den åndbare membran skal det vaskes ved 30 grader celsius i vaskemaskinen med vaskemiddel til sportstøj. Da funktionsmaterialer tørrer hurtigt, er sportsundertøjet hurtigt klart til brug igen. Polyester er det bedste valg til sportstilbehør såsom rygsække eller tasker, da fugten ikke trænger ind i de syntetiske fibre, og de kan tørres af med en fugtig klud. Fastsiddende snavs kan fjernes under rindende vand.

Hudvenlige materialer

Sportsundertøjet bæres direkte på huden. Derfor er det vigtigt, at det er fremstillet af hudvenlige materialer. Naturlige fibre såsom merinould er for eksempel hudvenligt. Det føles dejligt blødt og kan som regel bruges uden problemer, selv på følsom hud. Syntetiske funktionsstoffer af polyester og lignende af høj kvalitet kan også være hudvenlige og føles dejligt mod huden. Det er vigtigt, at de er fremstillet skånsomt.

Omhyggelig forarbejdning

Dit undertøj udsættes for høje belastninger under sporten. Derfor er det vigtigt, at det er godt forarbejdet, så det holder længe. Har dit funktionsundertøj søm, bør disse være flade. Polstringer og elastikker bør være fast indarbejdet i materialet. Lynlåse, der er indarbejdet i materialet, henviser til en god forarbejdning. De sørger for eksempel for, at fugten ikke kan trænge ind i sportstasken.

Komfort er vigtigt i træningsundertøj

Du kan stole på sportsundertøj af høj kvalitet til herrer, da det regulerer kroppens temperatur perfekt. Det sørger for afkøling, når du sveder, og varmer, når det er koldt. Og funktionsundertøjet kan være endnu bedre, hvis det er mærket med "seamless", for så har det ingen irriterende eller trykkende sømme. Det elastiske materiale elastan sørger for elasticitet og formstabilitet. Dermed er dit undertøj ikke kun mere bekvemt, men giver dig mere bevægelsesfrihed.

Det særlige ved sportsundertøj og sportstilbehør til herrer

For at du kan stole helt på dit sportsundertøj samt tilbehør, har vi kvalitetsprodukter, der både er flotte og funktionelle takket være en overbevisende forarbejdning. Vores høje kvalitetskrav viser vi med vores TCM-mærke, som står for "Tchibo Certified Merchandise" . Køber du funktionsundertøj til herrer, eller leder du efter et par egnede sportsbukser online, kan flere produkthenvisninger hjælpe dig. Sportstøj af naturlige fibre såsom merinould er for eksempel markeret med henvisningen "med ren ny merinould". Hos Tchibo finder du desuden et stort udvalg af produkter, som fuldender dit sportstøj perfekt, som for eksempel sportssko til herrer.