×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Accessories til herre

Accessories til herre

Grovstrikket halstørklæde

Behageligt blød kvalitet
95 DKK 59 DKK Quickshop

Vævet tørklæde

Blødt og varmende
79 DKK Quickshop

Floneltørklæde

Dejligt blødt og behageligt at have på takket være den ruede overflade
85 DKK 69 DKK Quickshop

Løbearmbånd til smartphone

Ekstralet, elastisk materiale
79 DKK 69 DKK Quickshop

Taske med kølefunktion

Indvendig med belægning for optimal isolering
85 DKK Quickshop

2-i-1-sportsrygsæk

Kan anvendes som rygsæk eller mavetaske
129 DKK Quickshop

Læderbælte

Af kromfrit garvet koruskind
169 DKK 129 DKK Quickshop

Strikket sjal

Blød og varmende
109 DKK 79 DKK Quickshop

Foldbar rygsæk

Praktisk: foldes nemt sammen og ryddes væk i den påsyede pose
129 DKK 99 DKK Quickshop

Sportstaske

Af slidstærkt, vand- og smudsafvisende ydermateriale
169 DKK 129 DKK Quickshop

Touchscreenhandsker

Ledende besætning på tommel- og pegefingre
85 DKK Quickshop

Læderpung

Okselæder af høj kvalitet
169 DKK 129 DKK Quickshop

Striktørklæde

Blødt og varmt
85 DKK 59 DKK Quickshop

Toilettaske

Kan hænges op og foldes sammen, så den er helt kompakt
169 DKK 129 DKK Quickshop

Strikhandsker

Med blødt, varmt fleecefor
85 DKK 59 DKK Quickshop
1

Accessories til herrer fuldender looket

Det er ofte de små detaljer, der giver et personligt præg. Omhyggeligt udvalgte herreaccessories giver lige det sidste pift og gør dit outfit mere elegant, cool eller sporty. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af mange forskellige accessories. Derudover giver vi dig gode råd om, hvad du skal være opmærksom på for at skabe harmoniske kombinationer.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber accessories

Holdbarhed

Kriterierne som ensartet farvning, forarbejdning af høj kvalitet og gode materialer er indikatorer for holdbare accessories til herrer. Ved køb af tekstiler, så se efter lige sømme uden løse tråde samt forstærkning på særligt belastede steder. Når det gælder strikkede accessories, viser en regelmæssig maskedannelse, at der er tale om førsteklasses bearbejdning og lang holdbarhed. Kvalitetsaccessories af metal til herrer kan du kende på den helt glatte overflade. Det betyder, at du ikke finder grater, dvs. små ujævnheder, på produktet. Små detaljer er indarbejdet på en pæn og ordentlig måde – uden spor af klæbemiddel. Smykker af sølv, gulv og robust rustfrit stål samt ægte læder holder sig smukke i længere tid og kan rengøres igen og igen efter behov.

Komfort

Da du som regel har accessories tæt på huden, skal du ved køb være opmærksom på, hvor hudvenlige dine accessories er. Tekstilaccessories af naturlige materialer som bomuld, hør eller ubehandlet ny, ren uld er behagelige mod huden. Når der er tale om accessories af metal, kan du undgå irritation ved at vælge look af materialer, der ikke fremkalder allergi. Guld, sølv og platin er eksempelvis velegnede materialer til allergikere. Rustfrit stål af god kvalitet kan også anbefales. Du kan se, om accessories til herrer er fremstillet af ægte ædelmetal ved at se på de indgraverede tal: På guld kan tallene 333, 585 eller i sjældne tilfælde 750 være angivet. Sølv forekommer hyppigst i varianterne 800 eller 925. Jo højere tallet er, desto højere er legeringens andel af sølv eller guld.

Sådan kommer du til at se cool ud med accessories

Businessaccessories til habitten

Med accessories kan du nemt understrege det professionelle jakkesætslook på en stilfuld måde. Farver som f.eks. antracit, marineblå, sort og cognac er altid passende farver til businessoutfittet. Du afstemmer sko og accessories på denne måde: Til blålige farver passer brun, og sort passer til grå eller sort. Et brunt jakkesæt kræver accessories i brune nuancer med samme farvetemperatur – dvs. varm eller kold. Ensfarvede slips efter eget valg og med diskret mønster giver kulør på tilværelsen. Armbåndsuret kan enten være diskret eller blikfang: Du skal vælge et ur med en diskret urskive og læderrem til det klassiske look. En opsigtsvækkende model i trendy guldtoner er tegn på en moderne smag.

Den rigtige kombination med festlige accessories

Der kan være dresscode ved festlige lejligheder, så du ved, hvilket tøj og hvilke accessories, der forventes af herrerne. Her er grundreglerne: Brunt er no-go til aftenbrug – og det gælder alt fra bæltet til armbåndsurets rem. Til det klassiske og elegante aftenlook med jakkesæt kan du bruge et iøjnefaldende og bredt slips. Outfittet fuldendes med en matchende lommeklud. Hvis dresscoden siger "black tie", er smoking påkrævet. Hertil vælger du butterfly og manchetknapper til skjorteærmerne.

Virkningen med læderaccessories

Læderaccessories af høj kvalitet til herrer er en særligt tidløs detalje, der kan kombineres på mange måder alt efter udførelse. Accessories af glat læder passer bedst til elegante og minimalistiske look. Ruskind har derimod en mere robust udstråling og passer først og fremmest til det rå fritidslook. Den klassiske kombination er ruskindsbælter og læderarmbånd kombineret med jeans.

Gennemførte farvesammensætninger

Den rigtige sammensætning af farver er ofte en udfordring for mænd, når de køber accessories. Det nemmeste er at sammensætte neutrale farver som hvid, brun, sort eller grå med mere kulørte farver. På den måde synliggøres dine accessories i forhold til resten af looket, og tilbehøret fungerer som blikfang. I den forbindelse giver det mening at holde sig til en farvefamilie – altså at vælge helt samme farve eller accessories i en lignende nuance. Et brunt bælte passer eksempelvis rigtig godt til et cognacfarvet halstørklæde. Skoene skal helst have samme farve som bæltet.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af accessories til herrer

Tørklæder og halstørklæder

I vores sortiment finder du både trendy og tidløse halstørklæder i mange lækre design, uanset om det skal være med striber, tern eller ensfarvede. Uanset om det skal være luftigt til foråret eller varmt om vinteren – med vores herretørklæder får du praktiske accessories, der ikke kun beskytter mod kulden, men også kan give dit outfit det sidste pift.

Tasker og punge

Der er plads til det hele i vores herretasker, uanset om du er på vej til sport, på arbejde eller skal på udflugt – med vores sortiment af smarte rygsække, skuldertasker og sportstasker er du straks klar. Dertil kommer praktiske og stilfulde punge og covers til mobiltelefonen af læder eller tekstilmateriale.

Bælter

Afslappet eller elegant? Du kan vælge mellem vores lækre herrebælter af glat læder eller ruskind – eksempelvis i de klassiske farver sort og brun. Eller du kan vælge vores afslappede styles af lækkert tekstilmateriale.

Vores løfter om accessories til herrer

Hos Tchibo kan du regne med at få accessories af høj kvalitet. Vi går nemlig efter den bedste materialekvalitet og forarbejdning. Derudover stiller vi høje krav til sikkerheden og funktionaliteten. Gennem omhyggelig produktudvælgelse og regelmæssige kontroller sikrer vi, at vores varer altid lever op til vores høje kvalitetsstandard. Det kan du se på vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Når du køber accessories til herrer i vores onlineshop, kan du hurtigt få et overblik over produkternes egenskaber med vores mærker. Du finder eksempelvis ofte symbolet for "Ægte læder" i vores udvalg af accessories. På den måde viser vi dig, at du får et udsøgt naturprodukt af det bedste læder.