×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Accessories til herre

Accessories til herre

Sammenfoldelig rygsæk

Kan foldes sammen, så den bliver helt lille, og kan pakkes sammen i forlommen
85 DKK 59 DKK Quickshop

Læderpung

Okselæder af høj kvalitet
169 DKK Quickshop

Læderhandsker

Af blødt fåreskind
239 DKK Quickshop

Læderbælte

Af kromfrit garvet koskind
169 DKK 129 DKK Quickshop

Sportspose

Med ekstrastor lynlåslomme på siden
85 DKK 59 DKK Quickshop

Handsker til touch-skærme

Tommel- og pegefinger med ledende besætning – på begge handsker
79 DKK Quickshop

Læderhandsker

Overside af nubucklæder, underside af glat læder
209 DKK Quickshop

Læderbælte

Koskind af høj kvalitet
169 DKK Quickshop

Halstørklæde

Med viskose, utrolig rart at have på
85 DKK 59 DKK Quickshop

Strikhandsker

Med blødt, varmt fleecefor
85 DKK 69 DKK Quickshop

Læderpung

Okselæder af høj kvalitet
169 DKK Quickshop
Flettet bælte
Desværre udsolgt

Flettet bælte

Med ruskindsbesætning
129 DKK

Strikhue

Med blød, varm fleeceindsats
69 DKK Quickshop

Striktørklæde

Blødt og varmt
85 DKK Quickshop

Taske med kølefunktion

Indvendig med belægning for optimal isolering
85 DKK Quickshop
1

Tørklæder til mænd – et stilsikkert og praktisk tilbehør

Met et moderigtigt tørklædet giver det en flot finish hos alle mænd. Også som et moderigtigt tilbehør er det en smart detalje, der kan gøre looket enten stilfuldt, elegant – eller afslappet. Hos Tchibo finder du smarte tørklæder til herrerne – fra varme strikkede halstørklæder til de lette i bomuld. Med vores tips bliver det nemt at finde dit yndlingstilbehør!

Herretørklæder og -handsker der understreger din stil

Hyggelige og varme halstørklæder

Når det bliver koldt udenfor, må vinterens hyggelige halstørklæder ikke mangle som tilbehør i herregarderoben. Kashmiruld er et brugt halstørklæde materiale, der føles dejligt mod huden og har gode varmende egenskaber. En anden fordel ved dette naturmateriale er, at det er temperaturudlignende. Det vil sige, at et kashmirtørklæde suger fugt, uden at det selv føles fugtigt. Også den hyggeligt bløde fleece er et godt materiale til vinterens tørklæder. Den har gode isolerende egenskaber og absorberer også fugt.

Brug halstørklædet moderigtigt

Alt afhængig af hvordan du binder dit herretørklæde, kan du gøre dit look enten elegant eller afslappet. Du får et anderledes og smart look, hvis du binder tørklædet som et slips om halsen. Og du kan nemt og hurtigt få et mere afslappet look, hvis du vikler tørklædet flere gange løst om halsen og kommer enderne ned under tørklædet. Du kan også lade enderne på halstørklædet hænge løst.

Det skal du være opmærksom på, når du køber tørklæder

Design

Herretørklæder fås i mange forskellige udgaver og design. Ternede tørklæder til herre er en moderigtig klassiker ligesom ensfarvede tørklæder i diskrete blå eller grå nuancer. Hvor ensfarvet tilbehør kan bruges og kombineres på mange forskellige måder, passer mønstrede tørklæder især til enkelt, ensfarvet tøj. Et fint, enkelt herrehalstørklæde er generelt flot til skjorter, mens et farverigt uldtørklæde passer bedre til fritidstøjet.

Nem pleje

Et tørklæde, der er nemt at pleje, giver større glæde i hverdagen. Tørklæder i økologisk bomuld føles ikke bare rare mod huden, men kan også uden problemer vaskes ved 30 til 40 grader i vaskemaskinen. Et tørklæde i fleece skal derimod vaskes ved en lavere temperatur, op til 30 grader på skåneprogram, og stoffet tåler ikke skyllemiddel. Som regel er det nok at lufte tørklædet lidt i den friske luft.

Dét lover vi, når du køber herretørklæder

Når du køber tørklæder til mænd online, kan du stole på, at du hos Tchibo finder smarte, tiltalende design og stoffer af høj kvalitet. Produkter med vores TCM-mærkning, ”Tchibo Certified Merchandise”, lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Hvis produktet er mærket med ”Cashmere” ved du, at du får et førsteklasses naturprodukt.