×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Henley-bluse med lange ærmer
Desværre udsolgt

Henley-bluse med lange ærmer

149 DKK -26% - Du sparer 40 DKK
109 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Med økologisk bomuld i blød single jersey-kvalitet
  • Udskæring og knaprække med chambray-besætning
  • Med Jacquard-striber
  • Pasform: Normal

Henley-bluse med lange ærmer

Produktnummer: 76020

En tidsløs bluse, så man altid ser velklædt ud. Den langærmede bluse i Henley-stil er fremstillet af hudvenlig, ren økologisk bomuld i blød single jersey-kvalitet og er utrolig rar at have på. Blusen er lagdelt og har klassisk en knaprække. Blusen kan bruges til mange ting.

Henley-bluse med flot bearbejdede detaljer

Den flotte, bearbejdede og lige udskårede Henley-bluse har chambray-besætning ved udskæringen og knaprækken, små slidser i siden og har en noget længere rygdel.

Farve:

Blåstribet

Materiale:

80 % bomuld (økologisk dyrket), 20 % polyester

Mål:

Samlet længde ca. 77 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

76020

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.