×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Havestol, teaktræ
Kun få tilbage

Havestol, teaktræ

1.229 DKK -34% - Du sparer 420 DKK
809 DKK inkl. moms
  • Status: Kun få på lager
  • Leveringstidspunkt: ti., 24.07.2018 - to., 26.07.2018
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Afrundet form med armlæn
  • UV- og vejrbestandig
  • Af FSC®-certificeret teaktræ
Antal :

Havestol, teaktræ

Produktnummer: 76362

Stolen af FSC®-certificeret teaktræ er UV- og vejrbestandig, yder høj siddekomfort og er lige så flot som den er bekvem. Stolens afrundede ryglæn går direkte over i armlænene og gør stolen til haven eller terrassen præcis så hyggelig, som den ser ud.

Farve:

Naturfarvet

Materiale:

FSC®-certificeret teaktræ

Mål:

B x H x D ca. 60 x 60 x 82 x 60 cm
Siddehøjde ca. 40 cm

Bæreevne:

Maks. 100 kg

Download yderligere produktinformationer

Anvisning (PDF, 883 KB)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Teaktræ

Teaktræ er ikke kun populært på grund af sin dejlige, varme farve. Det er en meget hård og robust, ædel træsort. Med tiden opnår træet ædeltræets meget smukke patina. Selv efter mange år mister det ikke sin skønhed, da den naturlige olie i træet gør det utroligt vejrbestandigt og modstandsdygtigt.

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

76362

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Leveringstidspunkt ti., 24.07.2018 - to., 26.07.2018
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.