Luk
Leverans

Haveglæde

Møbler og accessories til altanen og terrassen

Vores favoritter fra kollektionen

Afslappede øjeblikke i haven

Møbler til haven og terrassen

I dag spiser vi under åben himmel

Stole og mere

In lige nu – metal og beton

Enkelt design til altanen og terrassen

Vores nye yndlingsrestaurant

Sideborde og stole

 
  
    

Let me entertain you!

Skaber stemning i haven: Via to højttalere kan man ved hjælp af Bluetooth trådløst spille musik – og lysene sørger med hvidt lys eller farveskift for en stemningsfuld atmosfære.

Praktisk: Lysene fungerer takket være det indbyggede batteri også som powerbank til smartphones osv.
Se LED-parasollampen
 
Desværre udsolgt
   
Kun få tilbage
 
 
  
Desværre udsolgt

Naturen flytter ind

Træmøbler til terrassen og haven

Lille altan, store muligheder

Stilfulde møbler til altanen

Lys til hyggelige aftener

Dekorative udendørslamper

Alt til det grønne område

Idéer til planter og havearbejde

Haveskabe

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.
De påvirker klimaet og er hjem for dyr og mennesker. For at bevare dem er dette produkt fra regionalt og bæredygtigt skovbrug LAVET MED OMTANKE.

De høje miljøstandarder og korte transportveje sikrer ansvarligt og klimavenligt skovbrug. Du kan dermed være sikker på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for overholdelse af rettigheder samt sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Det er bæredygtighed helt ned i mindste detalje.