×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Have- & altanmøbler

Have- & altanmøbler

I haven og på altanen – et sted til at skabe og slappe af

Er du vild med at arbejde i haven, eller vil du hellere bare læne dig tilbage: Med de første solstråler får mange travlt i haven og på altanen. Redskaber og værktøj af høj kvalitet bidrager til et godt resultat i haven, og bagefter kan man sætte sig i behagelige have- og altanmøbler og nyde synet. Hos Tchibo finder du førsteklasses havetilbehør samt spændende ideer til arbejdet i haven og på altanen.

Sådan lykkes du med indretningen af haven og altanen

Et harmonisk haverum

For at få en harmonisk have kan du med fordel give den et ensartet udtryk. Metalstole i filigran og et mosaikbord passer fx rigtigt godt til en middelhavshave. De enkle former på førsteklasses haveudstyr i kunststof passer derimod bedre i en moderne have med græsplæner, mens havemøbler og dekorationer i træ virker indbydende i den naturlige have.

Indret din altan tæt på himlen

Hvis man har adgang til en sydvendt altan, kan man glæde sig til mange solskinstimer her. Det giver derfor ikke bare mening at anskaffe sig en solstol, men også en parasol, der beskytter, når solen står højest på himlen. På en skyggevendt nordlig altan vil lyse havemøbler med hynder i flotte farver være et godt valg. De giver en dejlig, harmonisk stemning.

Dét skal du være opmærksom på, når du vælger ting af høj kvalitet til have og altan

Vandfaste materialer

Have- og altanmøbler er ligesom dine haveredskaber udsat for vind og vejr i havemånederne. For at sikre både kvalitet og udseende er vandfaste materialer som fx akacietræ eller polyrattan at foretrække. Rent optisk minder møblerne om det naturlige rattanflet. De er dog mere robuste og tåler vind og vejr. Også havestole og -borde i rustfrit stål er vejrbestandige. En særlig fordel: Takket være deres overfladestruktur er møblerne meget nemme at gøre rene.

Funktionalitet i have og på altanen

Med havemøbler, der kan stables, eller som bare kan klappes sammen, sparer du plads, når møblerne ikke er i brug. Havereoler giver en god mulighed for at skaffe opbevaring i haven. De sørger for den gode orden, som gør det hele lidt mere hyggeligt. Afhængig af behov er en god havebelysning også af stor betydning. Lyskæder med en blød belysning sikrer en hyggelig stemning til din næste havefest.

Dét lover vi, når du køber indretning til have og altan

For at du kan nyde dine oase i det fri til fulde, tilbyder vi dig funktionelle og pålidelige produkter af høj kvalitet til din have og altan. Vores kvalitetskrav fremgår af vores TCM-mærkning, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Når du køber have- og altanindretning online, kan du også kende de bæredygtige produkter på mærkningen ”LAVET MED OMTANKE”.