Lukningen af tchibo.dk

I forbindelse med den aktuelle udvikling af coronavirussen står vi alle overfor nye udfordringer. Tchibo må også håndtere de økonomiske udfordringer coronakrisen medbringer. Derfor må vi desværre meddele, at vores danske online shop tchibo.dk lukkede d. 30. april 2020.

Vi står fortsat til rådighed for spørgsmål vedr. reparationer og garanti. Fra d. 4. maj 2020 kl. 18.00 er det muligt for danskere at shoppe på vores tyske online shop og få det sendt til Danmark. Du finder os på tchibo.de, hvor du fortsat kan få ny inspiration hver uge. Vi må dog gøre opmærksom på, at tchibo.de udelukkende er på tysk. Vi håber, at du har forståelse for, at vi ikke kan tilbyde online shoppen på engelsk.

Skulle du have yderligere spørgsmål, så står vi til rådighed via vores tyske kundeservice via kontaktformular eller på e-mail service@tchibo.com.
Fra d. 4. maj 2020 kl. 18:00 har du mulighed for at shoppe på tchibo.de og få sendt bestillingen til Danmark.
For at shoppe på tchibo.de skal du oprette dig som ny kunde. Du kan desværre ikke benytte dit login fra tchibo.dk. 
Leveringer udenfor Tysklands grænser koster 9,95 Euro. Det er ikke muligt at få gratis fragt til Danmark.
Kontakt venligst vores kundeservice via service@tchibo.de. Vores kundeservice har åben alle dage fra 07:00 til kl. 22:00. Vi har brug for dine kontaktoplysninger samt betalingsreference for at kunne sende retursedlen til dig. Disse oplysninger kan du også sende til os via vores kontaktformular.
Bestillinger foretaget på tchibo.dk senest d. 30. april 2020 kl 18.00

Naturligvis har du fortsat den samme returret.

Bestillinger foretaget fra d. 4. maj 2020 kl. 18.00 på tchibo.de

Kontakt venligst vores kundeservice via service@tchibo.com. Vores kundeservice har åben alle dage fra 07:00 til kl. 22:00. Vi har brug for dine kontaktoplysninger samt betalingsreference for at kunne sende retursedlen til dig.
Ved bestillinger der skal leveres til Danmark, har du følgende betalingsmuligheder: Forudbetaling, kreditkort (Master, Visa) og Paypal. Bemærk venligst oplysningerne vedr. din nuværende konto.
Kontakt venligst vores tyske kundeservice via service@tchibo.com. Vores kundeservice har åben alle dage fra 07:00 til kl. 22:00.
Desværre er det ikke længere muligt at benytte den danske app. Søg efter tchibo.de i din browser på din smartphone.
Det er ikke længere muligt at tilmelde sig det danske nyhedsbrev på grund af lukningen af Tchibo.dk.
Ja, du kan tilmelde dig det tyske nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret omkring nyheder hos Tchibo.
Du betaler præcis den brutto-pris, som du ser på den tyske hjemmeside. Tchibo betaler selv differencen mellem dansk og tysk moms. I Tyskland er det 19% og i Danmark er det 25%. Derfor ændrer brutto-prisen for dig som kunde sig ikke.
Nej, du skal ikke betale told på bestillte varer, der skal leveres fra Tyskland til Danmark.
Alle pakker, der er bestilt på tchibo.dk frem til d. 30.4.2020, bliver leveret som det hidtil er sket. Pakker, der kommer retur efter d. 30.4. bliver ligeledes bearbeitet som hidtil.
Ja, det er stadig gratis at sende pakker retur for vores kunder.
Nej, desværre er det ikke muligt for os at stille Tchibos komplette sortiment til rådighed for udenlandske kunder, deriblandt Danmark. På de enkelte produktsider vil der stå oplyst om produktet kan sendes til udlandet. Skulle du have udvalgt et produkt, som ikke kan leveres til Danmark, vil du blive informeret, når du har angivet din adresse i bestillingsprocessen.