×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hav det hele

Sengetøj & boligindretning i maritimt look

I drømmenes havn

 
 
 
  
   
   
Perkalsengetøj
Kun få tilbage
   
   
  

Dekorationsidéer i sømandsstil

Sommerlook i maritime farver

 
 
3/4-jeans
239 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
Bluse med alloverprint
149 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
  
     
  
  
  
  
3/4 bukser
Desværre udsolgt
3/4 bukser
269 DKK
 
Jeans
Med flot pyntebesætning ved lommen
239 DKK Quickshop
  
Jerseyshorts
Behageligt blød blandingskvalitet med bomuld
95 DKK Quickshop
 
Jerseyshorts
Behageligt blød bomuldsblandingskvalitet
129 DKK Quickshop
 
Funktionstop
Kan p.t. ikke bestilles
 
Stribet bluse
Vid rygudskæring med sløjfe
109 DKK Quickshop
 
Jerseykjole med volant
Kan anvendes på 2 måder: skulderfri eller med bådudskæring
159 DKK Quickshop
 
Top med volant
Kan anvendes på 2 måder: skulderfri eller med bådudskæring
95 DKK Quickshop
 
Culottebukser
Faldende, kreppet og elastisk kvalitet – krøller ikke og er let at pleje
239 DKK Quickshop
 
Culottebukser
Kan p.t. ikke bestilles
 
  
  
Strikpullover
Med hulmønster
189 DKK Quickshop
 
Bluse med hulbroderi
Blødt faldende kvalitet med bomuld
149 DKK Quickshop
 
Bluse med hulbroderi
Blødt faldende kvalitet med bomuld
149 DKK Quickshop
  
 
Jerseybluse med hulbroderi
Blødt faldende kvalitet med bomuld
129 DKK Quickshop
   
  
   
Sneakers
Materialemix i kunstlæder af høj kvalitet med sølvfarvede metallicdetaljer
229 DKK Quickshop
     

Appetit på havet

Velkommen i sommerhuset

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.