×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Håndklæde med hætte

119DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 18.11.2019 - on., 20.11.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenligt med højt indhold af bomuld
  • Med praktisk hætte til hurtig tørring
  • Med strop – nemt at hænge op

Håndklæde med hætte

Produktnummer 102791
Efter badet er det dejligste øjeblik for babyer og småbørn, når de kan lade sig tørre i et blødt og varmt håndklæde – og det er endnu bedre, hvis håndklædet har en dejlig hætte. Ligesom dette håndklæde med hætte, hvor man kan tørre det lille hoved omhyggeligt og hurtigt. Takket være sit høje indhold af bomuld er håndklædet utrolig dejligt mod huden og bliver dermed hurtigt til børnenes favorit. Når det skal tørre, kan håndklædet hænges op i stroppen.

Farve

Hvid med grå-hvide stjerner

Materiale

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål

Ca. 80 x 80 cm
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, normal tørring, 80
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Træk i form efter vask
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

102791

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.