×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Haferlsko af læder

Haferlsko af læder

569 DKK -28% - Du sparer 160 DKK
409 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 22.02.2019 - ti., 26.02.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af kvalitetslæder
  • Med mesh indvendig og læderdæksål til behageligt fodklima
  • Traditionel snøring i siden med metaløjer
Antal :

Haferlsko af læder

Produktnummer: 72444

Haferlsko med traditionel snøring i siden

Solidt fodtøj til Oktoberfest. Skoene af kvalitetskoskind snøres i siden på traditionel vis, og snørerne føres gennem robuste metaløjer. Det indvendige mesh og læderdæksålen sørger for et behageligt fodklima. Takket være den skridhæmmende løbesål har du ikke kun sikkert fodfæste til Oktoberfesten.

Farve:

Brun

Materiale:

Overmateriale og dæksål koskind, kromfrit garvet

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Information om læder

Ægte læder

Kvalitetslæder, giver hvert produkt en særlig charme.

Koskind – flot læder af høj kvalitet

Koskind er den del af huden, der vender mod hårene. Denne del af læderet er den bedste. Koskind udmærker sig ved tæthed og dermed høj styrke, høj belastningsevne og smidighed. Der udføres mange arbejdstrin for at gøre det naturlige læder til et flot stykke læder.

SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ

Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

72444

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.