×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Graviditets- og ammepyjamas

229DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ti., 17.12.2019 - to., 19.12.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Elastisk v-udskæring til nem amning
 • Fremstillet i to lag på brystet
 • Bukser med fleksibel talje – kan også anvendes som talje med opslag
 • Perfekt under graviditeten og ammeperioden
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose

Graviditets- og ammepyjamas

Produktnummer 106698
I denne pyjamas med v-udskæring går det som en leg at amme om natten. Brystet er fremstillet i to lag, hvilket sikrer ammepyjamassen ekstra beskyttelse i brystet. Buksernes fleksible talje kan tilpasses til mavens omfang, da den også kan anvendes med opslag. Dermed er pyjamassen også perfekt egnet til vordende mødre.

Høj komfort
Takket være den bløde blandingskvalitet med bomuld og viskose er pyjamassen utrolig dejlig at have på, og den økologiske bomuld gør den bæredygtig. For at pyjamassen også sidder godt, mens man sover, er den fremstillet med elastan, som også sørger for, at pyjamassen beholder formen og sidder perfekt.

Pasform

Normal pasform

Farve

Bluse mørkeblå
Bukser mørkeblå med hvide prikker

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Bluse mørkeblå
Bukser mørkeblå med hvide prikker
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

106698

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.