×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Gør-det-selv

Gør-det-selv

Indlæs siden igen eller prøv på et senere tidspunkt.

Fandt du ikke det du søgte?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet nu, så du ikke går glip af noget!
Tilmed nu

Her finder du de aktuelle produkter i Tchibos Onlineshop:

Værktøjer og andre redskaber

Selvgjort er velgjort! Den ambitiøse handymand kan selv med et mindre udvalg af værktøjer opbygge nok udstyr til at klare de fleste opgaver i hus og have. Gå på opdagelse i vores kvalitetsredskaber, højtydende, batteridrevne værktøjer samt praktisk måleudstyr, som gør enhver handymand glad. Eller måske leder du efter en interessant gave til din handymand? Vi fortæller dig, hvad der er vigtigt ved køb af redskaber til fritidsbeskæftigelser.

Du er perfekt udstyret til enhver opgave med disse værktøjer

Fleksible, batteridrevne boreskruemaskiner

Batteridrevne boreskruemaskiner er praktisk talt uundværlige i hjemmet, for de forener to egenskaber i ét apparat – de kan både skrue men også bore enkle opgaver i træ og kunststof. Skruemaskinen kan bruges på svært tilgængelige steder eller i smalle hjørner, da den er lille, handy og utrolig nem at betjene. Den lave egenvægt og ringe støj fuldender apparatets fordele. Da skruemaskinerne ikke har kabler, kan du bevæge dig frit rundt.

Praktiske multifunktionsværktøjer

Værktøjer, der kan bruges til mange forskellige opgaver til hus og hobby, er utroligt praktiske. Et handy multifunktionsværktøj kan puttes i lommen eller hænges i bæltet under arbejdet, så du ikke hele tiden skal lede efter tangen, skruetrækkeren eller lignende i værktøjskassen. Disse multitools ligner som regel en lommekniv, men har mange flere anvendelsesmuligheder. Den indbyggede flaskeåbner kan bruges på campingturen eller i havehuset. Krydskærvskruetrækkeren er et praktisk redskab til mange små skrueopgaver.

Kombitænger – en must have

Kombitænger kombinerer fordelene fra tre tænger med hinanden: De rillede kæber i spidsen af tangen griber og bøjer ting ligesom en fladtang. Udsparingen i midten af tangen bruges til at holde fast i runde ting, såsom afløbsrør, på samme måde som med en rørtang. De skarpkantede skær skærer nemt gennem kabler og tråde ligesom en skævbider. Og for at tangen ligger sikkert og godt i hånden, bør den have skridhæmmende greb, som for eksempel soft-grip.

Vaterpas til præcist arbejde

Hænger billedet lige på væggen eller står bogreolen lodret? Vaterpas kontrollerer objekters horisontale og vertikale justering. De hører derfor til handymandens basisudstyr i hjemmet. Særligt gennemtænkte er de specielle multifunktionsvaterpas. De kan også bruges som lineal til for eksempel skærearbejder med en hobbykniv.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber værktøjer til hjemmet

God kvalitet

Når du selv udfører arbejdet i hjemmet, skal du kunne stole på værktøjet. Hold derfor øje med kontrolmærker såsom GS-mærket ("kontrolleret sikkerhed"). Dette angiver, at det drejer sig om kontrollerede kvalitetsprodukter. Andre vigtige kriterier er sundhedsmæssigt sikre og robuste materialer, som kan klare et fald fra selv et par meters højde, og en kvalitativ god forarbejdning af komponenterne er også vigtig. Skaft og hoved på hamre skal være fast forbundet med hinanden med en ekstra metalring, så de ikke kan løsne sig utilsigtet.

Ergonomi

Værktøjers effekt er baseret på, at menneskets kræfter overføres til apparatet. Ergonomiske værktøjer tager højde for, at disse kræfter er af kort varighed, så overbelastninger af bevægelsesapparatet undgås. Med en form, der passer til legemsdelen, overflader, der ikke er glatte, som f.eks. med et blødt greb, samt en brugerorienteret håndtering skal der ikke bruges mange kræfter. Det vil sige, at dine muskler og sener skånes. Arbejdet klares nemmere, og ubehag såsom hård hud og vabler kan undgås.

Høj ydelse

Når du køber et elektrisk værktøj, skal det selvfølgelig være effektivt. Men hvordan ser du det? Som regel tror man, at oplysningen om watt er nok. Men dermed ser du kun apparatets forbrug, det vil sige, hvor mange watt maskinen bruger til arbejdet. Hvor stærk en maskine er, ser du af drejningsmomentet. En tommelfingerregel er: Jo højere drejningsmomentet er, desto større er ydelsen. Drejningsmomenter på mellem 12 Nm og 28 Nm er som regel nok til det meste arbejde i hjemmet, som for eksempel når en reol skal samles.

Beskyttelsesanordninger

Elektriske kvalitetsværktøjer har anordninger, som beskytter dig under arbejdet. Dermed kan du arbejde og renovere uforstyrret. Den automatiske frakobling er her utrolig vigtig, for den sikrer, at apparatet slås automatisk fra, når det blokeres. Dette kan for eksempel ske ved en boreskruemaskine, hvis skruen bliver drejet for meget. En anden vigtig funktion i denne sammenhæng er den såkaldte genstartsbeskyttelse. Den beskytter, så maskinen ikke genstarter ukontrolleret efter en automatisk frakobling.

Vores løfter om værktøjer og redskaber til gør det selv-folk

Køber du dit værktøj online, kan du stole på vores produkters sikre og kvalitative forarbejdning. Vores sortiment til gør det selv-folk overholder altid de høje standarder til kvalitetsprodukter, som vi har pålagt os selv. Dette ses af vores TCM-kvalitetsmærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise" og betyder, at produkterne er underlagt regelmæssige kontroller, som vi udfører internt samt af uafhængige, eksterne kontrolinstanser. Både med værktøj og batteridrevet værktøj kan du udfolde dig frit og sikkert.