Luk
Leverans

Kreativ påske

Bagning, pynt og mere

Vores favoritter fra kollektionen

Jeg bager, altså er jeg

Idéer til bagning og andre lækkerier

 
  
  
 
  
 
    
  
    
  
  
  
  
  
  
    

Forårsstemning på bordet

Invitation til påskebrunch

Idéer og køkkenudstyr til den helt store nydelse

Mmmhh – hjemmebag med kærlighed!

Hævekurv, bageskål og bagemåtte – med disse hjælpemidler til bagning fra vores tema er man klar til at åbne et bageri derhjemme. Kom i gang med dejen, put den i ovnen og nyd det friskbagte brød!
Kreative idéer til æg

Ej, hvor lækkert! 🥚

Til påske elsker vi masser af lækkerier, som kan laves med friske æg. Vi anbefaler æg med økologimærket, som garanterer ordentlige forhold med nok plads og økologisk foder uden genteknologi.
Blütenmeer Bettwäsche
Pocheret æg gør påskebrunchen ekstra luksuriøs. Sæt ægget i en gryde med kogende vand, eddike og en knivspids salt.
Pandekager, omelet eller blødkogt – hvordan kan du bedst lide dit æg? Vi har de perfekte køkkenredskaber til det hele. Giv din kreativitet frit løb!
Ved hjælp af æggebægret kan man nemt tilberede lækre kreationer. Man skal bare smøre bægret, putte et udslået æg, krydderurter osv. i og lade det simre i vandbadet – færdig!

Hele hjemmet er i påskestemning

Nu bliver det hyggeligt

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.