×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Funktionsbluse »Seamless«

109DKK -22%
85DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ti., 24.09.2019 - fr., 27.09.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Åndbar, fugttransporterende og hurttigtørrende takket være DryActive Plus
  • Forskellige strikzoner forbundet med hinanden uden søm
  • Pasform: Smal

Funktionsbluse »Seamless«

Produktnummer 76895
Under træningen spiller kropsklimaet en vigtig rolle, og med denne funktionsbluse er man sikret, at kropsklimaet er i ligevægt. Blusen sidder tæt og er lavet uden forstyrrende sidesyninger. Indholdet af DryActive Plus sikrer, at den er åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende. Blusens bløde og elastiske materiale gør den yderst behagelig at have på, og de forskellige strikzoner, der er forbundet med hinanden uden søm, sørger for ekstra komfort.

Farve:

Koralmeleret

Materiale:

61% polyamid, 39% polyester

Mål:

Ryglængde ca. 63 cm
Tøj uden søm, som er fremstillet i ét stykke på moderne rundstrikkemaskiner. Dermed kan forskellige strikzoner (for optimalt kropsklima) og elasticitet kombineres uden søm. Derved undgås tryk- og gnidningssteder og der opnås en forbedret komfort samt en god pasform.
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Må ikke stryges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug ikke skyllemiddel
Toppræstationer inden for sport kan kun opnås ved konstant kropstemperatur. Materialet DryActive Plus optager fugt fra kroppen, der dog ikke bliver der, men ledes ud på tekstilernes overflade, hvor den hurtigt fordamper. På den måde holdes kroppen behageligt tør og bliver ikke nedkølet, heller ikke ved store fysiske anstrengelser. 1. Luft 2. Fibre med DryActive Plus materiale 3. Strik med DryActive Plus materiale 4. Fugt fra kroppen
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

76895

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.