×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU35 2018
Funktionel outdorjakke

Funktionel outdorjakke

Regnfrakke og fleecejakke i kombination Denne kombi er den helt ideelle jakke til al slags vejr, da du kan bruge regnfrakken og fleecejakken hver for sig eller ved hjælp af trykknapper sætte dem sammen til en vandtæt og varm, funktionel outdorjakke. Begge har 2-vejslynlås, der giver god bevægelsesfrihed og sidder løst. Desuden sikrer High Performance-belægningen et behagelig klima tæt på kroppen. Inderjakken: Af blød fleece Inderjakken er dejligt let og varm af skøn, blød fleece. Den har to sidelommer og en inderlomme med velcrolukning. Regnfrakken: Vind- og vandtæt Frakkens High Performance-belægning gør den vandtæt, vindtæt og åndbar, og den har forseglede sømme. Ydermaterialet kan klare et vandsøjletryk på 3.000 mm. Desuden sørger den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering for, at snavs preller af ydersiden. Den har en vidde- og højdejusterbar hætte og meshfor foroven på ryggen og foran. Dens dobbelte vindfang med velcrolukning og trykknapper holder tæt, lynlåsen har beskyttelse mod halsen, og ved hjælp af en snøre kan man tilpasse vidden.
519 DKK
519DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

3-i-1-regnjakke

High Performance-laminat og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
469 DKK Quickshop