Luk
Leverans

Fuld fart fremad!

Vejrfast tøj til sejlads og outdoor

Vores favoritter fra kollektionen

Sæt sejl med stil

Sejlertøj og -accessories

Virkelig vandtæt!

Vandsøjlen angiver, hvilket vandtryk et tekstils overflade kan klare, uden at fugten trænger igennem. En værdi på 1.300 mm anses som vandtæt. Vores regnjakker til sejlads kan klare en vandsøjle på 10.000 mm – så kommer du med garanti tør i land igen.

Elegant landgang

Funktionelle dame- og herrelook til al slags vejr

Smarte look i sigte!

Regntøj til børn

Kom ud i vind og vejr

Outdoortøj og accessories

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.