×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Fugebørste
Desværre udsolgt

Fugebørste

50 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Renser selv svært tilgængelige steder
  • Med andel af genbrugt kunststof

Fugebørste

Produktnummer: 75136

Fugebørsten har i den ene side bløde børstehår af kunststof og i den anden side robuste børstehår. Børsten hjælper under rengøringen af svært tilgængelige steder samt ved fastsiddende snavs. Takket være det ergonomisk udformede og skridhæmmende greb ligger børsten godt i hånden.

Farve:

Blå

Materiale:

Børstegreb med andel af PP-kunststof op til 65 % genbrugt

Mål:

Samlet længde ca. 21 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Med genanvendeligt materiale

Til vores produkter med genanvendeligt materiale genbruger vi velegnede genbrugsmaterialer/stoffer/fibre/bomuld og sparer således ressourcer og energi – for genbrug er simpelthen LAVET MED OMTANKE.

HERLIGT GENBRUGELIGT
Ved at at købe produkter af genbrugsmateriale beslutter du dig for en mere bæredygtig levevis. For på den måde går værdifulde råstoffer og energi ikke bare til spilde. Også emissionen af skadelige udstødningsgasser og brugen af vand og kemikalier kan reduceres således – selv om kvaliteten af vores produkter er den samme.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

75136

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.