×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tandplejelegetøj til katte

Plejer tænderne og masserer tandkødet ved leg
59 DKK 41 DKK Quickshop

Snacklegetøj til hunde

Vækker lysten til leg – godbidderne falder ud lidt efter lidt
69 DKK 41 DKK Quickshop

Hundelegetov

Til leg, søgning og apportering
59 DKK Quickshop

Kattelegetøj »Rullebold«

Uforudsigelig rulning af bolden vækker jagt- og legeinstinktet
85 DKK 59 DKK Quickshop

Frisbee til hunde

Blød og bidefast
75 DKK 59 DKK Quickshop

Kam til underuld

Fjerner underuld og løse hår – uden at beskadige dækhår
85 DKK 59 DKK Quickshop

2 oppustelige svømmeslanger

Kan foldes sammen, så de ikke fylder noget – perfekt til ferien, udflugter osv.
69 DKK 59 DKK Quickshop

Sæt med til og fra-kort til at udsmykke

5 kort og 5 kuverter til individuel farvelægning og pyntning
41 DKK 33 DKK Quickshop

Negletørrer

Velegnet til finger- og fodnegle
85 DKK 59 DKK Quickshop

Stofdyr til hunde

Med bæverhale i kunststof – forskellige materialer vækker lysten til leg
85 DKK 59 DKK Quickshop

2 manicureredskaber

1 neglebåndstang og 1 neglebåndsskubber til professionel neglepleje
85 DKK 50 DKK Quickshop

Nakkepude til badekarret

Med dekorativ, hæklet bort
85 DKK 42 DKK Quickshop
1

Hobby og fritid: Til sjov og fornøjelse

Du har ordnet dit arbejde og har endelig tid til dig selv. Kom ud og dyrk sport, kom ud i det grønne, læg dig på sofaen med en god bog, eller gå på opdagelse i vores omfattende sortiment til hobby og fritid!

Derfor er hobby og fritid betydningsfuldt

Selv om du dagligt klarer at balancere mellem arbejde, hjem, familie og venner, skal du også have tid til dig selv. For kun på den måde tanker du energi nok op til legeme og sjæl.

Fritid i form af tid til dig selv

I din fritid kan du udleve dine personlige interesser, lige som du vil. Heldigvis har vi i dag et stort udvalg af forskellige aktiviteter. Du skal bare finde det, der passer til dig og få inspiration og ideer hos Tchibo til din hobby og fritid.

Fritid som afslapning

En hobby i din fritid, som tilsyneladende virker som modsætning til din personlighed, kan have en positiv indflydelse. På den måde opdager du nemlig nye sider af dig selv. Er du for eksempel tit stresset og taler du meget på arbejdet eller i familien, kan meditativ stilhed med puslespil eller maling af mandalategninger være en god ide.

Sådan får du det bedste ud af din fritid

En god hobby er spændende, da kan man da kun være motiveret, ikke? I slutningen af en anstrengende dag kan motivationen dog mangle. Skemalæg derfor faste tider i løbet af ugen, hvor du dyrker dine interesser. Det kan også hjælpe at mødes med andre med samme interesse – i en fælles løbegruppe kan I træne sammen og tale om jeres fremskridt.

Eller også bare dovne

"At dovne" uden at få dårlig samvittighed, det er ikke kun en livskunst, det hjælper også til regeneration. Især hvis din hverdag er anstrengende, bør du ikke udsætte dig for endnu mere pres i fritiden. En afslappet wellnessdag med massage eller et beautyprogram, en spadseretur i naturen uden mål – alt dette hjælper til en effektiv afslapning.

Søg udfordringer

Hvis du derimod savner nye indtryk, bør du søge nye udfordringer i fritiden. Klipning, maling eller håndværksarbejde er altid godt, for du kommer til at stå med et resultat i hånden. At lære at spille på et instrument eller lære et nyt sprog er udfordrende og kan hjælpe dig til at få nye venner.

Gå på opdagelse i vores tilbehør til hobby og fritid

Uanset hvilken fritidsaktivitet du vælger, støtter vi dig i udøvelsen af dine hobbyer. Derfor har vi et stort udvalg til din hobby. Gå på opdagelse i de følgende kategorier og bliv inspireret:

Multimedier

Til afslappet underholdning derhjemme og undervejs har vi masser af idéer, som kan jage kedsomheden væk. Prøv for eksempel en spændende krimilydbog. Eller bliv en lidenskabelig fotograf med det moderne kameratilbehør. Kig dig om i vores multimediasortiment og gå på opdagelse i dvd'er, hovedtelefoner og meget mere!

Legetøj

Hobbyer er ikke kun for de voksne. Selv de små er aktive, og leg er en naturlig del af deres hverdag. Feslotte, gyngeheste, stofdyr m.m., du finder alt legetøj, hvad du skal bruge for at fortrylle de små – og selvfølgelig kan du lege med.

Wellnessprodukter

Vores sortiment har et stort udvalg af tilbehør, som du har brug for til en dejlig wellness- og beautydag. Du finder også gode inspirationer til den perfekte velvære, som for eksempel med en aromadiffusor, en pude til badekarret i badeværelset eller særlige varmepuder med kerner. Oplev ren afslapning, der forkæler sjælen.

Bagage

Ud i den store verden! Hvis du tit er ude at rejse, finder du meget tilbehør i vores sortiment, så din næste bytur eller campingtur bliver endnu mere behagelig. Kvalitetskufferter og toilettasker er pålidelige ledsagere på mange rejser, og til en lille tur i det grønne er din cykel, en hjelm og picnickurven perfekt.

Vores løfter om hobbysortiment

Det er vores ønske at levere den bedste kvalitet. Dermed sikrer vi, at ethvert produkt, som du efterfølgende får i hånden, overholder vores høje kvalitetsstandarder og dine ønsker. Dette beviser også vores TCM-kvalitetsmærke, hvilket står for "Tchibo Certified Merchandise", som kun tildeles omhyggeligt kontrolleret produktkvalitet. De høje krav, vi stiller os selv, bekræftes også af uafhængige kontrolinstanser. Som for eksempel med mærker som GOTS (Global Organic Textile Standard), der bekræfter overholdelsen af miljø- og sociale aspekter – for en fair og bæredygtig verden. Du kan føle dig tryg ved vores produkter og finde mange fritids- og hobbyprodukter hos Tchibo, som forbedrer dit liv.