Luk
Leverans

Farverigt håb for fremtiden

Børnetøj med bæredygtige materialer

Vores favoritter fra kollektionen

Fair over for menneske og natur – det er vores motivation

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor har vi hos Tchibo i 13 år bestræbt os på at fremstille vores produkter på en fair måde – for menneskene og naturen. Det er allerede lykkedes for os på mange områder. Samtidig ved vi, at der stadigvæk er lang vej igen. Det arbejder vi på. Hver dag.

Kom gennem vind og vejr med højt humør

Regntøj og outfits til al slags vejr


Klar til al slags vejr

Det er vores regnoveralls og regntøj kendetegnet af:

✓ Vindtæt, vandtæt og åndbart materiale
✓ High Performance-belægning
✓ Forseglede sømme
✓ Miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
✓ Kan klare en vandsøjle op til 3.000 mm

Sæt kulør på klædeskabet!

Favoritter fra størrelse 86 til 128


Farver giver højt humør!


Regnbuen står for opbrud, fred og harmoni. Denne symbolik er den vel den skønneste ledetråd til en fælles, miljøvenlig fremtid.

Og derfor er den en vigtig del af vores kollektion.

Hvem vil med til regnbuen?

Afslappede look til piger – fra størrelse 122 til 176

  
    
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 
  
    
  
          

Forbliv cool

Afslappede look til drenge – fra størrelse 122 til 176

Farver giver højt humør

Skønne idéer til hjemmet og på tur

Hej, verden!

Søde basics til babyer og småbørn

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.