Luk
Leverans

Fortryllende flotte blomster

Sengetøj og pynt i fuldt flor

Vores favoritter fra kollektionen

Fald i søvn blandt blomster

Sengetøj, pyjamasser og blomstrede accessories

Økologisk bomuld

Naturlig skønhedssøvn

Bomulden til mange sæt af vores sengetøj stammer fra økologisk dyrkning. Det betyder, at der ved dyrkningen udelukkende er blevet anvendt naturlige midler. Det sparer vand, bevarer jorden og skåner menneske og miljø. Hvis produktet er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard (GOTS), er der i hele den tekstile produktionskæde blevet fokuseret på overholdelsen af sociale kriterier.
Cotton made in Africa

Fair sag

Cotton made in Africa står for den bæredygtige støtte af småbønder syd for Sahara. På kurser bliver der formidlet, hvordan man dyrker bomuld effektivt og miljøvenligt og dermed opnår en større høst. Situationen for hele familien bliver dermed forbedret af egen kraft.

God søvn to go

Soveposen hører fortiden til. Med dette stilfulde sæt har du altid dyne og hovedpude i nærheden, når du er afsted. I de kompakte opbevaringsposer forbliver alt rent på rejser.
Se sengesæt
 

Hvor kommer blomstermotiverne fra?

Fra skitse til yndlingssengetøj: De flotte blomstermotiver, der er skabt og tegnet i hånden af vores designere, pynter det nye sengetøj fra Tchibo.
Før vores nye sengetøj pynter flot på dit soveværelse, har vores designere skabt de nye motiver og tegnet akvarelskitser.
Forberedelse til produktionen: Ved computeren bliver blomstermotiverne bearbejdet og forbedret, indtil resultatet passer.

Dyk ned i blomsterhavet

Farverige tekstiler til badeværelset

I forårshumør

Nye look til dejlige dage

Til de grønne fingre

Blomstret i haven og på terrassen

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.