×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Flotte forårslook

Bæredygtigt baby- og børnetøj til al slags vejr

Vores favoritter fra kollektionen

Pjaskvåd – sjov i regnen

Regntøj til de små eventyrere

Bæredygtigt udstyr til sjov i vandpytter

Vores nye kollektion med regntøj er med miljøvenlig ecorepel-imprægnering – fri for fluorcarbon og PFC. Vandafvisende, økologisk og tåler vask. Dermed bliver intet vådt, selv i gråt vejr.

Stor stil til små børn

Smart tøj til piger og drenge

Økologisk bomuld kan mere:

Økologisk dyrkning beskytter naturen, skåner jorden, nedsætter vandforbruget og bidrager til, at vi også kan drive landbrug i fremtiden. Det er ikke kun vigtigt for os, men også for de små: den næste generation.

Sødt til inden under

Undertrøjer, trusser, boksershorts og strømper

Kom i seng!

Nattøj til småbørn

Hvor ser I søde du – babytøj til piger og drenge

Babybodyer

Med lange eller korte ærmer og uden ærmer

Hvordan en body sparer vand:

Ved dyrkning af økologisk bomuld bliver der udelukkende anvendt naturlig gødning og plantebeskyttelsesmidler. Det bevarer jordens frugtbarhed, beskytter menneskenes sundhed og sparer vand – omregnet 257 liter pr. t-shirt til børn. I øvrigt stammer 100% af bomulden til vores baby- og børnetøj fra økologisk dyrkning.

Sov godt!

Pyjamasser og soveposer til baby

Møbler og meget mere til børneværelset

Bedre end bare økologisk:

Produkter med GOTS-certifikatet er med økologisk dyrket bomuld. Derudover er der i hele produktionskæden fokus på overholdelse af miljømæssige og sociale kriterier. Det betyder også, at tøjet bliver fremstillet uden farlige kemikalier og andre skadelige stoffer.

Hvem vil lege med?

Leg, sjov og højt humør

Til den dejligste tid

Behageligt ventetøj til vordende mødre

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.