×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Flot og fløjlsblødt design

Stilfuld og elegant indretning

Vores favoritter fra kollektionen

Eksklusivt boligdesign med fine materialer

Stue

Naturligt trælook med hyggelig stemning

Stue

Elegance til at drømme

Soveværelse

Spis og drik med stil

Spisestue

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
De påvirker klimaet og er hjem for dyr og mennesker. For at bevare dem er dette produkt fra regionalt og bæredygtigt skovbrug LAVET MED OMTANKE.

De høje miljøstandarder og korte transportveje sikrer ansvarligt og klimavenligt skovbrug. Du kan dermed være sikker på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for overholdelse af rettigheder samt sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Det er bæredygtighed helt ned i mindste detalje.