×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Fløjlsbukser
Desværre udsolgt

Fløjlsbukser

299 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Bomuldskvalitet med elastan til en perfekt pasform
  • Model med 5 lommer
  • Lige snit
  • Pasform: Normal

Fløjlsbukser

Produktnummer: 73571

Stoffet, som klassiske bukser er gjort af. Fløjlsstof er ikke kun blødt og varmt, men hører til enhver efterårs- og vinterkollektion takket være det særlige udseende. Fløjlsbukserne er af bekvem, økologisk bomuldskvalitet og har en perfekt pasform og maksimal formbestandighed takket være elastan.

Fløjlsbukser i klassisk stil med 5 lommer

Bukserne er lige udformet i en klassisk stil med 5 lommer og kan lukkes med en lynlås.

Farve:

Beige

Materiale:

98 % bomuld (økologisk dyrket), 2 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 85 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Fløjl

Navnet cord (fløjl) kommer fra det franske "cour du roi". Kongens hof fik fløjlstøj, som dengang var lavet af silke. I dag er fløjl et af de varmeste bomuldsstoffer, den silkebløde, ribbede overflade sørger for en høj luftisolering. Fløjlsstof er meget robust og har en lang levetid, krøller ikke så nemt og holder formen godt.

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Vask på vrangen

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Vask på vrangen

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

73571

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.