×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Flittige hjælpemidler

Rent og ordentligt i hele hjemmet

Rengøring & gulvask

Rengøring & gulvvask

De fjerner alt

Den rette klud til enhver overflade: 1 støveklud af bomuld, 1 rengøringsklud, 1 tørreklud
Miljøvenlige – løsner fedt og snavs med lidt rengøringsmiddel og vand
Høj optagelse af støv – grundig rengøring af glatte overflader
Til hurtig aftørring uden striber

Alt til vask & aftørring

De klarer opvasken

Meget hygiejniske: Snavset bliver ikke siddende – perfekte til følsomme overflader
Meget bløde & med høj sugeevne
Til hurtig aftørring & polering uden striber
2 forskellige sider til rengøring

Perfekt plejet vasketøj

Alt i bedste orden

Mere opbevaringsplads i hele hjemmet

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.